Viviana Sposub își ascunde sarcina? Ce detaliu a omis vedeta: „Am auzit că ești gravidă!”

Viviana Sposub își ascunde sarcina?
Viviana Sposub își ascunde sarcina?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a dat de gol cu ultimele fotografii postate în mediul online! Ce au observat fanii la aspectul său?

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului de la Kanal D, se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În urmă cu scurt timp, frumoasa brunetă a publicat o serie de imagini care au stârnit nenumărate reacții din partea fanilor, unii afirmând chiar că este gravidă și că ascunde acest lucru. Ce comentarii a primit aceasta?

Citeste si: Viviana Sposub, primele detalii despre nunta cu George Burcea: „Abia aștept să fiu mireasă”

Viviana Sposub își ascunde sarcina?
Viviana Sposub își ascunde sarcina?[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub își ascunde sarcina?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a fotografiat în timp ce purta o rochiță vaporoasă, de vară, iar fanii au observat imediat detaliul mult așteptat. Deși descrierea din josul imaginii face trimitere la cu totul alt subiect, unii urmăritori nu s-au putut abține și au adus din nou în discuție o posibilă sarcină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am auzit că ești gravidă...dar nu îți mai crește burta???”, a fost comentariul pe care un fan l-a postat în dreptul imaginilor cu frumoasa prezentatoare TV.

Citeste si: Viviana Sposub, despre certurile cu George Burcea: „O relație foarte tumultuoasă”

Viviana Sposub își ascunde sarcina?
Viviana Sposub își ascunde sarcina?[Sursa foto: Instagram]

„Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă”

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani.

Cei doi au trecut prin multe momente dificile, dar și-au găsit puterea să le depășească împreună. Relația lor se bazează pe încredere și respect, însă nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Actorul are experiența unui mariaj eșuat, iar de data aceasta vrea să lase lucrurile să evolueze în mod natural.

Pe de cealaltă parte, Viviana Sposub a mărturisit că are în plan să își întemeieze o familie, dar a decis să lase totul să vină de la sine.

„Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă”, a declarat Viviana Sposub, pentru ego.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies