Viviana Sposub, pregătită să îngroape clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi va lua locul Ralucăi Dumitru? „Vreau să fiu eu acolo!”

Viviana Sposub, pregătită să îngroape clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub, pregătită să îngroape clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”

O nouă ediție surprinzătoare „Bravo, ai stil! Celebrities” apare pe micile ecrane miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:30 doar pe Kanal D!

Noua ediție „Bravo, ai stil! Celebrities” vine cu surprize de proporții pentru telespectatori! Viviana Sposub, una dintre cele mai apreciate concurente din emisiune face noi afirmații surprinzătoare care îi lasă mască pe cei din platou. Iubita lui Burcea este mai mult decât pregătită să îngroape clasamentul, cu riscul de a o detrona pe amica ei bună, Raluca Dumitru, care a reușit să urce pe primul loc.

Citeste si: De ce Raluca Dumitru a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Cei trei jurați știu foarte bine adevărul din spatele competiției

Viviana Sposub, pregătită să îngroape clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub, pregătită să îngroape clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub, pregătită să îngroape clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cea care a observat intențiile co-prezentatoarei a fost bineînțeles, rivala sa, Ruxi Opulenta. Vloggeriţa afirmă faptul că Viviana nu a vrut să îngroape clasamentul atunci când ea sau Mădălina Pamfile se aflau pe primele locuri, ci acum, când prietena ei, Raluca Dumitru, este în frunte! La testimoniale a făcut o remarcă cel puțin interesantă, care i-a pus pe gânduri pe fanii competiției de modă.

După ce în platou au fost purtate noi discuții legate de subiectul deschis de Viviana, iubita actorului George Burcea explică, tot la testimoniale, faptul că ea vrea să fie pe primul loc, indiferent de cine se află acum acolo. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Marisa Paloma, prima imagine cu fetița sa! Tânăra mămică a surprins chipul micuței

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub:  M-am dus să îngrop clasamentul. 

Raluca Dumitru:  Până acum n-ai mai vrut să îngropi clasamentul. 

Ruxi Opulenta:  Asta voiam să spun. Cât am fost eu pe locul întâi sau Mădălina, nu ai vrut să îngropi clasamentul. 

Poate credea că noi merităm mai mult decât Raluca,  spune Ruxi la testimoniale. 

Viviana Sposub aduce explicații:  Indiferent cine e pe primul loc, vreau să fiu și eu acolo. 

Când toată lumea credea că subiectul stiliștilor s-a încheiat pentru totdeauna, Raluca Dumitru îl readuce în discuție:  Fiecare are dreptul să-și aleagă- stilist sau nu! Asta nu înseamnă că dacă Ruxi nu are stilist, numai ea merită să câștige această competiție. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae! Cine este bărbatul misterios care i-a oferit cadoul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies