Viviana Sposub, reacție neobișnuită chiar înainte de Marea Finală! Afirmația i-a derutat pe telespectatori: „Nu știu ce caut în competiția asta!”

Raluca Dumitru și Viviana Sposub
Raluca Dumitru și Viviana Sposub

Mai sunt doar două săptămâni până la Marea Finală, iar Viviana Sposub vrea să renunțe acum? Cum a reacționat bruneta în ultima ediție

Marea Finală a emisiunii de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”, va avea loc peste două săptămâni, pe data de 5 februarie 2022, iar tensiunile din platou sunt din ce în ce mai evidente, mai ales când vine vorba despre interacțiunile dintre concurente. În centrul show-ului fenomen au stat, în ultima perioadă de timp, trei vedete, poate cele mai controversate din acest sezon: Ruxi, Viviana Sposub și Raluca Dumitru. 

Citeste si: Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Ruxi „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub, reacție neobișnuită chiar înainte de Marea Finală!

Între Ruxi și Viviana Sposub au existat înțepături încă din prima clipă în care cea din urmă a pășit pentru prima dată în platou.

Pe de cealaltă parte, iubita lui Burcea a format o alianță cu Raluca Dumitru, însă s-a destrămat la scurt timp, cele două devenind ulterior rivale. Dacă până acum s-a abținut, Viviana Sposub simte intens presiunile competiției, astfel că în ultima ediție a răbufnit în fața tuturor, uimindu-i chiar și pe cei trei jurați.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„De ce tot către mine ai ales să arunci treaba asta? În loc să își asume fiecare că poate nu a avut o ținută bună...dar capra vecinului de ce nu a luat! Eu, după părerea Ralucăi, nu mă implic, nu am ținute bune, nu știu ce caut în competiția asta!”, a fost reacția acidă pe care a avut Viviana Sposub în fața rivalei sale.

Pe de cealaltă parte, Raluca Dumitru a ținut să facă o remarcă cel puțin interesantă, afirmând faptul că toate comentariile ei sunt luate în mod personal: „Atunci când îmi dau cu părerea că este vorba de ținută că este vorba despre cineva de aici, este luat în mod personal”, a completat Raluca Dumitru.

Citeste si: Viviana Sposub, pe picior greșit în Gala Belle Epoque! Cum au analizat jurații ținuta vedetei: „Este veche, este un model urâțel!"

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Captură YouTube]

Marea Finala „Bravo, ai stil! Celebrities”- 5 februarie 2022

Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D va avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00. Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!

Concurentele râmase în emisiune vor intra, mai întâi de toate, în Semifinală, care va putea fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20:00. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!”. Cum va decurge următoarea ediție a emisiunii de la Kanal D

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies