Viviana Sposub s-a întâlnit cu Andreea Bălan: „Ea m-a luat de mână..”

viviana sposub
Viviana Sposub despre Andrees Balan

Ce a dezvăluit Viviana Sposub despre fosta soție a lui George Burcea. Când s-au întâlnit cele două și cum a avut loc această întâlnire.

De câteva săptămâni, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub. Deși nu și-au propus nicio clipă să se îndrăgostească pe platourile de filmare, încă soțul Andreei Bălan și prezentatoarea TV nu și-au mai putut ascunde sentimentele.

Prezentatoarea a dezvăluit că ea a fost fană a trupei Andre încă de mică, ba chiar mergea la concertele lor:

„Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi în Moldova", i-a spus vedeta Andreei Antonescu în cadrul emisiunii în care este concurentă.

Anda Adam a auzit discuţia şi a reacţionat: „Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Viviana a mai dezvăluit că a stat foarte aproape de scenă, la concertul pe care trupa Andre l-a susţinut la Botoşani acum ani de zile. Ridica mâinile pentru a le atinge pe cântăreţele sale preferate, însă Andreea Antonescu a ignorat-o. Cea care a băgat-o în seamă, cea care a luat-o de mână a fost chiar Andreea Bălan: "Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci.",

a explicat ea.

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub s-au sarutat[Sursa foto: Facebook]

George Burcea, despre motivul care a dus la despărțirea de Andreea Bălan

În timpul unei seri, George Burcea a recunoscut ce s-a întâmplat în timpul relației cu Andreea Bălan și de ce au ajuns la separare, după ce au trecut anul trecut prin multe clipe dificile.

„S-au acumulat chestii în timp şi nu le-am putut rezolva.

Probabil şi pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, şi pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine şi să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea.
Ştiu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume şi îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?', a spus, printre altele, George Burcea.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este câștigătorul Ferma 2020. Surpriză de proporții pentru fani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies