Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?! „Emoțiile de azi-dimineață”

george burcea si viviana sposub parinti
Viviana Sposub și George Burcea au surprins pe toată lumea cu ultimele postări din social media

Viviana Sposub a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când le-a arătat tuturor un test de sarcină.

Viviana Sposub și-a luat fanii prin surprindere atunci când le-a arătat un test de sarcină și a făcut câteva anunțuri surprinzătoare.

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?!

După un an de pauză, Viviana Sposub a revenit pe micile ecrane și nu oricum, ci cu un test de sarcină în mână semn că își dorește să devină mămică în curând.

„Emoțiile de azi-dimineață”, a spus Viviana Sposub pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Andreea de la "Puterea Dragostei", scrisoare emoționantă pentru Cristian Marinescu: "Mi-aș fi dorit un bărbat..."

viviana sposub insarcinata
Viviana Sposub le-a arătat fanilor testul de sarcină[Sursa foto: Instagram Viviana Sposub]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă Viviana Sposub și-a făcut apariția cu testul de sarcină, nu a confirmat venirea pe lume a unui viitor copil alături de George Burcea.

Cât despre nuntă, frumoasa vedetă s-a gândit deja la cine va aduce muzica în cadrul marelui eveniment pe care cu siguranță cei doi îl vor anunța din timp.

Citeste si: Viviana Sposub, despre Andreea Bălan: ”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici”

George Burcea este mai îndrăgostit ca niciodată și cu siguranță își dorește copii alături de iubita lui, pentru care a dormit două luni în fața blocului.

viviana sposub insarcinata
Viviana Sposub și-a surprins fanii atunci când le-a arătat un test de sarcină[Sursa foto: Instagram Viviana Sposub]

”Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine. I-am spus că am nevoie de un loc de muncă. M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje.

După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapa. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei”, a mărturisit George Burcea.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Celebra Cori Grămescu a pierdut două sarcini la vârsta de 37 de ani. Cum arată aceasta după ce 6 luni a suferit de depresie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies