Viviana Sposub despre sarcină: „Acum plec să îl anunț”. Ce a spus tânăra chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Co-prezentatoarea de televiziune a spus totul despre sarcină chiar în platoul emisunii fenomen de la Kanal D!

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească, iar iubirea unul față de celălalt prinde contur în fiecare zi, lucru pe care fanii îl apreciază enorm, dat fiind faptul că și ei au trecut prin nenumărate situații dificile în ultima perioadă de timp. Viviana Sposub, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, este mai fericită ca niciodată acum că și-a găsit liniștea în brațele actorului și mărturisește cu fiecare ocazie că au planuri mărețe împreună.

Pe de cealaltă parte, George Burcea spune că are de gând să se și căsătorească cu Viviana Sposub, însă nimeni nu știe când va avea loc marele eveniment. De curând, actorul și-a pus urmăritorii pe jar după ce a publicat două fotografii cu piciorușul unui bebeluș, iar pe una a scris „Vine”, alături de o piesă numită „Momente magice”. După ce a ținut pe toată lumea în suspans timp de aproximativ o oră, actorul a mărturisit despre ce era vorba, de fapt.

„Bebelușul” pe care toți îl așteaptă este, de fapt, un film! 

Citeste si: Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Viviana Sposub este însărcinată?
Viviana Sposub este însărcinată?[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub nu mai ascunde nimic despre sarcină!

Ultima ediție a emisiunii fenomen de la Kanal D a venit cu multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru toți cei prezenți în platou.

Cel mai dezbătut subiect din cadrul competiției a fost cel legat de presupusa sarcină a Vivianei Sposub, iubita lui George Burcea, astfel că tânăra a construit o poveste chiar pe baza acestui subiect, pentru a se juca și mai mult cu mințile celor care o urmăresc. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Eram la o petrecere, dansam, îmi făceam eu de cap acolo și mă sună prietenă mea cea mai bună și spune: «Vii acum cu mine la ginecolog!». 

Am ajuns la ginecolog și s-a uitat la mine doctorul și zice: «Cred că și tu ești însărcinată!». Mă machiasem, aveam highlighter, eu trecând printr-o despărțire, nu aveam cum. Nu îmi doream așa ceva. Am făcut controlul și da, sunt însărcinată. Credeți că așa aș fi făcut anunțul?! Nu, nu sunt...”, a spus Viviana Sposub în ultima ediție a emisiunii de la Kanal D.

Șocați fiind de ceea ce aud, atât jurații, cât și Ilinca Vandici au întrebat-o dacă este sau nu adevărat că a rămas însărcinată, însă bruneta a început să râdă și a mărturisit că nu ar fi făcut anunțul în felul acesta.

„Nu, credeți că așa aș fi făcut anunțul? Astăzi am ascultat o discuție foarte interesantă la machiaj.  Eu nu sunt însărcinată, dar niciodată nu se știe”, a adăugat iubita lui George Burcea.

Citeste si: Simina Loica, detalii despre aşa-zisa despărțire de Alex Zănoagă, tatăl copilului ei: „Am trecut peste...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viviana Sposub este însărcinată?
Viviana Sposub este însărcinată?[Sursa foto: Captură YouTube]

Când vor deveni Viviana Sposub și George Burcea părinți?

Cum și-a obișnuit deja publicul, Vivianei Sposub îi place să vină cu noi surprize, iar vestea că va deveni mămică pentru prima oară va fi una dintre ele. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit, într-un interviu pentru Viva.ro că momentan nu sunt pregătiți pentru acest pas foarte important, însă recunoaște că își dorește mult un copil cu George.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a mai spus Viviana Sposub pentru sursa menționată.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, decizie pe final de an. Ce planuri are prezentatorul: „Fac cumva să-mi iau copilul”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies