Vlad Gherman, adevărul despre Oana Moșneagu: „E prima relație pe care o am cu o femeie matură”

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
Oana Mosneagu si Vlad Gherman se iubesc de un an

Vlad Gherman a dat cărțile pe față și a spus ce îl atrage la Oana Moșneagu și cum au ajuns să fie împreună.

De aproape un an, Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu se sfiesc să își arate afecțiunea în public, după ce timp de câteva luni au decis să țină secretă relația.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit cum a debutat relația lor, dar și ce apreciază cel mai mult unul la celălalt.
Actrița a mărturisit în cadrul unui interviu că are o relație bună și cu fosta parteneră a iubitului ei.

„Cristina și cu mine suntem colege și ne înțelegem foarte bine. Ne întâlnim, stăm de vorbă, ieșim împreună în pauză, împărtășim din experiențele reciproce.

Citeste si: Oana Moșneagu, reproșuri la adresa lui Vlad Gherman. Ce o deranjează pe actriță: „Antipatic este cuvântul”

Când ei s-au despărțit, și când eu m-am despărțit, că și eu eram cu cineva la începutul proiectului, ne împărtășeam reciproc suferințele, ce s-a întâmplat, cum s-a întamplat”, a dezvăluit Oana Moșneagu pentru OK Magazine.
Frumoasa actriță este extrem de mândră de iubitul

ei:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”.

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
Oana Mosneagu si Vlad Gherman se iubesc ca in prima zi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Moșneagu, despre relația actuală dintre Vlad Gherman și fosta iubită, Cristina Ciobănașu! Ce părere are, de fapt, despre apropierea dintre ei?!: „Se întâlnesc foarte mult”

 

Ce l-a atras pe Vlad Gherman la Oana Moșneagu

Nici Vlad Gherman nu se lasă mai prejos atunci când vorbește despre femeia care i-a schimbat viața și alături de care trăiește de aproape un an o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au și mutat împreună și deja își imaginează viitorul împreună.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea.

E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a mai dezvăluit actorul despre partenera sa de viață, în cadrul aceluiași interviu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc?: „Cum aș putea să nu mă gândesc?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies