Vlad Gherman, dezvăluire neașteptată despre Cristina Ciobănașu: „Nu o să se schimbe niciodată”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în 2021

Ce crede Vlad Gherman despre Cristina Ciobănașu, la un an de la despărțirea de ea. Ce părere are despre fosta iubită.

Acum un an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu făceau împreună un videoclip în care își anunțau despărțirea, după 9 ani de relație.

Cei doi erau logodiți și toată lumea aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, însă relația lor a ajuns la final. Între timp, cei doi și-au găsit pe altcineva și, în plus, au rămas și prieteni.

Citeste si: Cristina Ciobănașu, prima persoană care a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu! Cum a reacționat: „M-a întrebat cum...”

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi', au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram în momentul în care au dezvăluit că povestea

lor a ajuns la final.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au ramas prieteni[Sursa foto: Instagram]

Ce părere are acum Vlad Gherman despre Cristina Ciobănașu

În cadrul unui interviu, Vlad Gherman, care în prezent se iubește cu Oana Moșneagu, și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu fosta lui parteneră de viață. Acesta susține că s-a maturizat și mai adaugă faptul că bărbatul de astăzi se clădește și pe baza relației pe care a avut-o cu Cristina Ciobănașu.

Citeste si: Vlad Gherman şi-a sărbătorit ziua de naștere! Cum l-a surprins Oana Moșneagu la miezul nopții: „Am început să plâng de fericire!”

Vlad Gherman si Oana Mosneagu
Vlad Gherman si Oana Mosneagu formeaza un cuplu de cateva luni[Sursa foto: Instagram]

„Thank you for the journey! Pentru toată călătoria aceasta frumoasă. A fost un rollercoaster emoțional. M-a ajutat să mă dezvolt pe foarte multe planuri. O apreciez și o respect foarte mult, chestia asta nu o să se schimbe niciodată.

Am avut atâția ani frumoși, atâtea vacanțe împreună, îi mulțumesc pentru toată călătoria asta care m-a făcut bărbatul în devenire de astăzi. Bărbatul care se clădește și pe baza relației pe care am avut-o cu Cris”, a spus Vlad Gherman, în cadrul unui interviu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies