Vlad Gherman și Oana Moșneagu, decizie importantă după șapte luni de relație

Vlad Gherman si Oana Mosneagu
Vlad Gherman si Oana Mosneagu formeaza un cuplu de cateva luni

Ce se întâmplă cu Vlad Gherman și cu Oana Moșneagu, după ce au recunoscut că au o relație din vara anului trecut.

După șase luni de relație, Vlad Gherman și Oana Gherman au făcut anunțul așteptat de toată lumea! Cei doi au mai făcut un pas în relația lor și au decis să le spună și fanilor lor.

În urmă cu un an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, iar cei doi au continuat să lucreze împreună. Între timp, Cristina a cunoscut pe cineva, iar Vlad Gherman s-a apropiat din ce în ce mai mult de Oana Moșneagu, colega sa de platou.

Actorul a anunțat pe contul său de Youtube că se mută cu Oana, după aproximativ 7 luni de relație și că sunt mai fericiți ca niciodată:

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Mosneagu
Oana Mosneagu s-a mutat cu Vlad Gherman[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este OANA MOȘNEAGU, iubita lui Vlad Gherman. „Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani."

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi.

Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă', a spus Vlad Gherman.

 

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

De ce și-au ținut ascunsă relația Vlad Gherman și Oana Moșneagu 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația ascunsă preț de câteva luni. Recent, Vlad a vorbit despre motivul pentru care au făcut acest lucru. Fiind colegi de platou, erau nevoiți să dea explicații colegilor, dar și superiorilor.

Citeste si: Vlad Gherman, dezvăluire neașteptată despre Cristina Ciobănașu: „Nu o să se schimbe niciodată”

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu)’, a spus Vlad pe YouTube.

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice.

A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat el.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies