Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc?: „Cum aș putea să nu mă gândesc?”

Vlad Gherman si Oana Mosneagu
Vlad Gherman si Oana Mosneagu se iubesc de un an

După aproape un an de relație, Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt hotărâți să facă pasul cel mare. Ce a răspuns actorul.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează, de câteva luni, unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Cei doi s-au mutat deja împreună și au deja gânduri mari de viitor.

Fostul logodnic al Cristinei Ciobănașu a recunoscut în fața fanilor lui că s-a gândit la căsătorie, iar dacă ar face acest pas în viitorul apropiat, aleasa lui ar fi nimeni alta decât frumoasa actriță Oana Moșneagu.



După 9 ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau anul trecut că povestea lor a ajuns la final. La scurt timp, Cristina s-a cuplat cu Alexandru Mureșan, iar Vlad și-a regăsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu. Cei doi au decis să se mute împreună și să vadă unde poate ajunge relația lor. Actorii sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, iar iubirea se citește pe chipul lor, dar și în fiecare gest pe care îl fac.

Citeste si: Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi pe Instagram! Ce s-a întâmplat cu actorul: „Ești puternic”

Recent, Vlad a răspuns la o serie de întrebări pe contul său de Instagram, iar un fan și-a dorit să știe dacă actorul se vede căsătorit cu Oana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vlad Gherman nu a ocolit răspunsul fanului său și a și-a exprimat intențiile destul de clar.

Citeste si: Cristina Ciobănașu, imagine rară cu iubitul ei, Alexandru Mureșan! Cum s-au fotografiat cei doi la botezul fiului Adelei Popescu

Vlad Gherman iubita
Vlad Gherman si Oana Mosneagu[Sursa foto: Instagram]

„Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?", a fost replica actorului, însoțită de clip extrem de tandru în care o sărută pe Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, relație secretă

Luni întregi, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ținut secretă relația lor și au explicat și de ce s-a întâmplat acest lucru. Aceștia lucrau în cadrul aceleiași producții și se temeau de reacția colegilor și a șefilor.

Vlad Gherman iubita
Vlad Gherman si Oana Mosneagu[Sursa foto: Instagram]

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm.

Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra Ion ”, a transmis Vlad Gherman, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Moșneagu, anunț extrem de trist: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies