Vladimir Draghia a primit premiul de la Exatlon! Faimosul a donat cei 100.000 de euro in direct! DOVADA ca banii au ajuns acolo unde a promis: "Din concursul asta toti am iesit castigatori"

Vladimir Draghia a primit premiul de la Exatlon! Faimosul a donat cei 100.000 de euro in direct! DOVADA ca banii au ajuns acolo unde a promis:
Vladimir Draghia a primit premiul de la Exatlon! Faimosul a donat cei 100.000 de euro in direct! DOVADA ca banii au ajuns acolo unde a promis: "Din concursul asta toti am iesit castigatori"

 

 

Vladimir Draghia a ridicat astazi premiul pentru care a muncit mai bine de cinci luni la Exatlon. Insa, asa cum a promis, nu a tinut prea mult in mana cecul de 100.000 de euro. Draghia a donat banii asociatiei MagiCAMP, iar acest lucru la intamplat, in direct, la WOWbiz. 

 

"Nu am de ce sa mai am emotii acum.

Am castigat atunci. M-am bucurat. Acum m-am obisnuit cu gandul. Din concursul asta toti am iesit castigatori", a spus Vladimir Draghia.

 

Florenta Ilie, reprezentant MagiCAMP, a primit in direct cecul de 100.000 euro de la Vladimir Draghia

 

"Vladimir este prietenul copiilor nostri de mai multi ani. El a fost in diverse competitii unde a luptat pentru copiii nostri.

Este prietenul lor. A mers in tabere, a inotat alaturi de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a putea sta full time alaturi de ei. Eram politist. Mi-am pierdut copilul si de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Multumim pentru premiu. Ne va ajuta sa aducem si mai multi copii in tabara si sa le facem o viata mai buna, sa le mai adunam din durere.
Oricine poate sa faca asemenea gesturi", a povestit Florenta Ilie. 

 

Vezi momentul in video de mai jos.

 

 

 

In emisiune au fost prezenti si fostii sai colegi: Catalin Cazacu, Stefan si Alex. Acestia au recunoscut ca nu ar fi avut puterea sa doneze tot premiul, insa se bucura ca a castigat Draghia pentru ca in felul asta simt si ei ca au contribuit la aceasta fapta buna. 

 

 

"Dupa ce am stat cinci luni acolo cu el, o parte din bani voiam sa ii daruiesc si eu. Chiar m-am gandit sa ii impart cu Vladimir si Giani", a spus Catalin Cazacu.

 

"Nu m-am gandit ce as fi facut cu banii. Nu i-as fi donat. De asta ma bucur ca a castigat el.

Banii vor ajunge intr-un loc mai bun", a spus Stefan. 

 

"Nu cred ca as dona banii. Nu as fi avut pornirea asta. As fi investit in mine. Intr-o sala de dans", a spus Alex. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Acestea sunt cele 5 zodii care vor avea o vara de neuitat. Au succes pe toate planurile

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies