Vladimir Drăghia de la „Exatlon”, tată pentru a doua oară?! Soția lui s-a dat de gol!

alice cavaleru si vladimir draghia
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează cel mai simpatic cuplu din showbiz

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate că cei doi sunt fericiți alături de fetița lor Zora, aceștia se pare că își mai doresc un copil.

Unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz au făcut anunțul! Se pare că Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia se gândesc la un al doilea copil.

Vladimir Drăghia va fi din nou tată?

Într-unul din videoclipurile postate pe social media, Alice Cavaleru este la volanul unei noi mașini lansate în România. Vrând să comenteze pe seama calităților mașinii, protagoniștii au vorbit și despre spațiul pe care aceasta îl oferă.

alice cavaleru zora
Alice Cavaleru și fetița ei Zora[Sursa foto: Instagram Alice Cavaleru]

”Da, e foarte spațioasă... Și în portbagaj ai locul pentru tot felul de lucruri de care ai nevoie atunci când ai un copil... Sau doi!”, a glumit soția câștigătorului sezonului 1 al Exatlon.

Citeste si: Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Pe el îl știi de la TV, dar pe ea ai vazut-o? E MAGNIFICĂ

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Părând puțin surprins de această afirmație, dar vrând să pară calm, Vladimir Drăghia i-a răspuns frumoasei Alice.

”Dar noi avem deja doi copii, ia uite-l pe ăsta (arată către cățelușul familiei, n.r.)... Da, dacă aveți doi copii... e suficient spațiu și în portbagaj, dacă aveți unul este perfect așa cum este!”, a spus acesta râzând.

După toată această comedie între cei doi îndrăgostiți, comentariile celor care îi urmăresc nu au întârziat să apară.

vladimir draghia
Vladimir Drăghia este fericit alături de cele două fete ale sale[Sursa foto: Instagram Alice Cavaleru]

”Ce am înțeles eu din acest video ”despre mașină” este că trebuie doi copii, da? Hai, spor la treabă și nu lăsa fata singură, are și ea nevoie de un partener de joacă!”, a fost una dintre replici.

Citeste si: Cat a costat inelul de logodna pe care Vladimir Draghia i l-a daruit lui Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în 2018, iar recent s-au mutat într-un imobil mult mai spațios pe care îl împart împreună cu fetița lor Zora și cu patrupedul pe care aceștia îl au.

Deși cuplul pare că se înțelege de minune, momentan nu pare a fi vorba despre un nou copil în familie. Vom vedea în viitor dacă vestea ne va surprinde pe toți, sau cei doi vor face anunțul oficial pe paginile de socializare, acolo unde îi urmăresc toți fanii.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ștefana Suciu de la Bravo, ai stil! a dezvăluit sexul bebelușului şi radiază de fericire! Felicitări, femeie frumoasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies