Vladimir Drăghia, despre Alice şi Zora! Mesajul care va face să plângă şi pe cele mai tari inimi: "Simțeam mândrie și vinovăție"

Vladimir Drăghia, despre Alice şi Zora! Mesajul care va face să plângă şi pe cele mai tari inimi:
Vladimir Drăghia, despre Alice şi Zora! Mesajul care va face să plângă şi pe cele mai tari inimi: "Simțeam mândrie și vinovăție"

Vladimir Drăghia, despre Alice şi Zora! Mesajul care va face să plângă şi pe cele mai tari inimi: "Simțeam mândrie și vinovăție".

Vladimir Draghia a postat un mesaj emotionant pe pagina personala de Instagram. Aceasta a povestit ce simtea in urma cu un an, cand era in Republica Dominica, la Exatlon, departe de Alice si de Zora.

Citeste si: A slăbit 127 de kilograme în doar doi ani. Nu a luat pastile şi nu s-a operat, dar a făcut un lucru banal zilnic

Mesajul lui Vladimir, care va aduce lacrimi in opchii oricui.

”Acum un an, exact acum un an, mă luptam (la propriu) pentru a le scrie câteva secunde. Voiam și să știu de ele, și să le transmit tot ce strânsesem în suflet. Trecuse vremea poeziei. Eram de aproape patru luni acolo și la plecarea de acasă îi spusesem lui Alice că nu am cum să rezist mai mult de două luni.

Simțeam mândrie și vinovăție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Spun că trecuse vremea poeziei pentru că așa cum se vede și pe ecranul ăsta, îi comunicam planuri. Planurile nu au melodia poeziei, n-au romantismul ei, dar au structură, au rezistență, și la asta munceam noi atunci.

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 8-14 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Poezia o facem zilnic, acum, când nu pleacă de lângă mine fără să fie pupate sau râse.

Ce voiam să zic; să nu subestimăm niciodată puterea sacrificiului.”, a scris Vladimir Draghia.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

O femeie a murit la o lună după ce a născut! Motivul este șocant. Orice femeie poate păți așa ceva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies