Vladimir Draghia, despre ce s-a intamplat cu Ionut Jaguarul in finala: "Se folosea de lacrimile lui ca sa ii faca pe telespectatori sa il voteze"

Vladimir Draghia, despre ce s-a intamplat cu Ionut Jaguarul in finala:
Vladimir Draghia, despre ce s-a intamplat cu Ionut Jaguarul in finala: "Se folosea de lacrimile lui ca sa ii faca pe telespectatori sa il voteze"

Vladimir Draghia a vorbit despre decizia lui de a dona premiul cel mare castigat la Exatlon

Multi au fost cei care i-au reprosat ca a facut anuntul ca vrea sa doneze banii tocmai pentru a influenta votul telespectatorilor, iar el a recunoscut asta. Vladimir Draghia a marturisit la WOWBIZ ca nu i se pare un lucru gresit, mai ales pentru ca banii pe care urma sa ii castige ajungeau la niste copii care chiar au nevoie.

 

"Si mie mi-ar fi placut sa spun abia la sfarsit.

Sunt de acord cu Catalin. Daca nu castigam si spuneam ce as fi vrut sa fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu ma crede! Stateam langa Ionut, plangea pentru a zecea oara in emisiune, cum muncea in Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a indupleca telespectatorii si a-i face sa il voteze. E normal sa o faca. E normal sa vorbesti despre tine, sa emotionezi lumea, sa ii faci pe oameni sa te voteze.
Am vazut ca face apel la sentimentele publicului, mi se parea normal sa o fac si eu. Nu avea de ce sa imi fie rusine! E o cauza nobila!

 

Ionut a fost votat! Nu stiu de ce nu a castigat! Sunt aproape sigur ca a contat mult ca am spus ce vreau sa fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam sa castig tocmai de-asta.

Nu vad de ce as fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdata nu stiu cum se va proceda. Mi-ar placea sa se doneze direct, sa nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rusine sa intreb ce o sa se intample cu banii", a declarat Vladimir Draghia.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Vladimir Draghia, destainuiri despre relatia cu nabadai cu Giani Kirita: "E nebun, e dement si acum! Nu ai viata cu el" - Cine si cand a facut pasul spre impacare la EXATLON!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies