Vladimir Draghia, emotionat pana la lacrimi cand vorbeste despre iubita lui! "Mi-a zis ca ajunsese sa creada ca nu o sa ma mai intorc de la Exatlon!

Vladimir Draghia, emotionat pana la lacrimi cand vorbeste despre iubita lui!
Vladimir Draghia, emotionat pana la lacrimi cand vorbeste despre iubita lui! "Mi-a zis ca ajunsese sa creada ca nu o sa ma mai intorc de la Exatlon!

Vladimir Draghia se considera cel mai norocos barbat din lume pentru ca are alaturi de el o femeie atat de frumoasa si de desteapta cum este Alice, iubita lui si mama fetitei sale.

De fiecare data cand are ocazia, Faimosul vorbeste foarte frumos despre Alice Cavaleru, femeia care l-a facut tatic de fetita.

Cum a reactionat Alice atunci cand Vladimir i-a spus ca vrea sa plece la Exatlon? Draghia a povestit totul la WOWBIZ.

"Zora avea vreo patru luni si ceva cand a trebuit sa iau decizia de a merge la Exatlon. M-am gandit ca, daca nu merg acum, cand Zora e foarte mica, nu cred ca as merge in sezonul doi, de exemplu, cand va mai creste, cand va intelege ce se intampla, cand va sti ce

e dorul. Alice a inceput sa planga! Dar stie ca, daca imi taie aripile, voi vrea sa zbor in continuare. I-a fost foarte greu sa ma inteleaga, a crescut singura copilul in aceste cinci luni. Am plecat cu gandul sa nu ies primul. Atat puteam sa sper.

Primele doua luni a fost foarte greu. Exatlon a insemnat multa disciplina.

Mi-a zis ce a fost in sufletul ei, mi-a spus.

A fost furtuna, ajunsese sa creada ca nu ma mai intorc. Am fost cu ele in primele luni ale Zorei si stiu cat de greu este. Stiu ca ei i-a fost mai greu acasa decat mie pe scandurile. Apreciez ce a facut si stiu ca sunt norocos", a povestit Vladimir Draghia in aceasta seara in emisiunea WOWBIZ.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Tratamentul celulitei cu ultrasunete

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies