Vladimir Draghia s-a casatorit! Primele imagini de la nunta Faimosului cu Alice!

Vladimir Draghia s-a casatorit! Primele imagini de la nunta Faimosului cu Alice!
Vladimir Draghia s-a casatorit! Primele imagini de la nunta Faimosului cu Alice!

Vladimir Draghia si iubita lui si-au oficializat relatia astazi, 21 iulie.

 

Vladimir Draghia,  castigatorul primului sezon Exatlon si-a unit destinele cu aleasa inimii lui, Alice Cavaleru. Cei doi aveau o relatie stabila si o fiica superba impreuna, Zora, insa nu facusera inca pasul cel mare.

 

Cererea in casatorie a venit imediat dupa ce Vladimir s-a intors din competitia din Republica Dominicana. Gestul a fost extrem de romantic si emotionant, iar Alice habar nu avea ce ii pregateste Draghia. 

 

Vezi imaginile exclusive pe wowbiz.ro

 

Cei doi si-au organizat nunta pe plaja, exact asa cum si-au dorit si au ales tinute lejere, in care sa se poata distra in voie. Alice poarta o rochie superba si cei doi indragostiti par mai fericiti ca niciodata. 

 

Mirii s-au cununat pe malul marii si nu si-au dori o nunta mare, ci sa le aiba alaturi pe persoanele cele mai dragi lor. De la eveniment nu au lipsit familiile lor. 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP URANIA in saptamana 21-28 iulie. Doua zodii au mult de suferit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies