Vladimir Putin, anunț de ultimă oră: „Acesta este singurul motiv”

Vladimir Putin
Vladimir Putin a făcut un nou anunț despre situația din Ucraina

Ce spune Vladimir Putin despre situația actuală din Ucraina, după ce a semnat luni seara un tratat prin care recunoaște independența regiunilor separatiste Luhansk şi Doneţk.

Europa fierbe în aceste momente, după ce Vladimir Putin a făcut mai multe declarații cu privire la Ucraina.
Președintele în funcție al Rusiei, Vladimir Putin, a declarat marți, 22 februarie 2022, că situația din Ucraina este „diferită” din cauza intervenției națiunilor străine în această țară, iar Rusia a căutat să coopereze cu toate națiunile independente apărute după căderea Uniunii Sovietice.

„După căderea Uniunii Sovietice, Rusia a recunoscut toate noile realități geopolitice și, după cum știți, lucrează activ pentru a consolida cooperarea noastră cu toate țările independente care au apărut în spațiul post-sovietic”, a spus Putin.

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, despre începutul unui război: "Ne certăm o viață întreagă cu cei de lângă noi"

”Intenționăm să lucrăm astfel cu toți vecinii noștri, dar cu Ucraina, situația este diferită. Acest lucru se datorează faptului că, din păcate, teritoriul acestei țări este folosit de țări terțe pentru a crea amenințări împotriva Federației Ruse. Acesta este singurul motiv”, a adăugat acesta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Criza din Ucraina
Criza din Ucraina, departe de a fi încheiată[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Reacția lui Vladimir Putin după discursul președintelui Joe Biden! Liderul Rusiei este în favoarea negocierilor, dar spune că vor fi „foarte dificile”

Putin a vorbit despre decizia sa de a recunoaște luni Republica Populară Donețk și Republica Populară Lugansk, controlate de separatiști, în cadrul vizitei oficiale a președintelui Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, la Moscova”.

„Ar trebui să spun că am prevăzut speculații pe acest subiect că Rusia va restabili un imperiu în interiorul granițelor imperiale. Acest lucru este absolut neadevărat”, a spus Putin, adăugând că va discuta mai detaliat situația din Ucraina în timpul întâlnirii lui cu Aliyev.

Boris Johnson: „Trebuie să ne pregătim”

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a spus în Camera Comunelor că liderul rus a încălcat flagrant acordurile de la Minsk- invocate adesea de Moscova în disputa cu Kievul.

Boris Johnson
Boris Johnson se așteaptă la un nou război[Sursa foto: Hepta]


„Trebuie să ne pregătim pentru următoarele etape ale planului lui Putin", a avertizat Johnson.

Cu o zi înainte, șeful guvernului de la Londra a avertizat că Rusia pregătește "cel mai mare război în Europa după 1945".



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Baba Vanga, previziuni pentru anul 2022! Un nou virus periculos apare în Siberia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Carmen Harra, previziuni pentru 2022! Ce se va întâmpla în România anul acesta: „Guvernul va cădea”

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies