Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei

Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei
Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei

Vloggerul Denis Petcu aruncă o nouă bombă: Livian ar fi lovit-o pe Bianca în casa Puterea Dragostei.

Denis Petcu susține că informația conform căreia Livian ar fi lovit-o cu pumnul pe Bianca la Puterea Dragostei i-ar fi fost livrată de Roxana, și ea fostă concurentă la show-ul TV.

Petcu a dezvăluit într-un vlog pe canalul său de Youtube că Roxana i-a spus că între cei doi ar fi avut loc o altercație, iar urmele violenței se văd și acum pe corpul Biancăi.

Denis Petcu: ”Dacă vă uitați atent, Bianca e vânătă pe umăr”

”De câteva zile m-am împrietenit cu Roxana, care a fost în casa Puterea Dragostei, care are o relație cu Turcu. De fapt a avut, pentru că s-au bătut în izolare, nu am vrut să vă spun lucrurile astea, mi-a luat-o Nelson înainte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă..."

Ea mi-a spus așa: ”Denis, tu știi că Livian a lovit-o pe Bianca?” Eu nu aveam de unde să știu lucrurile astea... Vă spun și vou de ce cred că Livian a lovit-o pe Bianca...

nu e nimic confirmat, eu vă spun de ce cred.

Citeste si: O concurentă frumoasă şi îndrăgită de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce întreţinea relaţii intime?! "Eu am dovezi, nu vorbesc aiurea"

Dacă vă uitați atenți la vlogurile ei, veți vedea că este vânătă pe mână, pe umăr așa... Mie mi-a spus Roxana că într-o zi, când au ieșit de la o gală, și-au aruncat niște vorbe unul celuilalt, iar el atunci a lovit-o.

Probabil de nervi, de frustrare acumulată acolo, nu și-a mai dat seama și a lovit-o cu pumnul în umăr. Dacă este adevărat, Livian, să-ți fie rușine!”, a povestit Denis Petcu într-un vlog pe canalul său de Youtube.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies