„Voi, dacă nici nu călătoriți, nici nu citiți vreo carte, vi se pare că știți tot, dar de fapt nu știți nimic!” Cristina Șișcanu îi pune la punct pe cei care o critică!

„Voi, dacă nici nu călătoriți, nici nu citiți vreo carte, vi se pare că știți tot, dar de fapt nu știți nimic!” Cristina Șișcanu îi pune la punct pe cei care o critică!
„Voi, dacă nici nu călătoriți, nici nu citiți vreo carte, vi se pare că știți tot, dar de fapt nu știți nimic!” Cristina Șișcanu îi pune la punct pe cei care o critică!

Cristina Șișcanu a răspuns tuturor criticilor pe care le-a primit în ultimul timp.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează zilnic imagini și filmulețe cu activitățile sale. Perioada sărbătorilor de iarnă au adus-o, însă, pe Cristina Șișcanu în fața unor situații neplăcute. Vedeta a fost aspru criticată de urmăritorii săi pentru anumite activități pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook.

Cristina Șișcanu, mesaj acid adresat tuturor celor care au criticat-o

Citește și: „Nu toți oamenii sunt capabili de a iubi. Sunt mulți dintre ei încărcați cu alte sentimente. Egoism, invidie, răutate, dorința de a avea bani cu orice preț.” Cristina Șișcanu, gânduri pentru noul an!

Cristina Șișcanu îi pune la punct pe cei care o critică!
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Nu înțelegeți cât de dureros este să vezi zilnic un copil care are nevoie de tine și care nu-și poate deschide aripile pentru a-și face propria lui viață.” Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi!

Sătulă de toate acele comentarii, soția lui Mădălin Ionescu a decis să îi pună la punct pe toți cei care au criticat-o, transmițându-le un mesaj acid.

Am postat un aranjament de aperitive în formă de brad. M-a pufnit râsul și plânsul în aceeași timp. Mi-au dat lacrimile când o doamnă sau o domnișoară a zis că acel brad cu aperitive, de fapt, rezultatul final nu este același cu bradul pe care am început să îl realizez la începutul videoului. Mi-am dat seama că asta ține deja de patologie. E ceva rău.

Apoi, că de ce călătorim noi, nu mai bine stăm acasă la noi, de ce umblăm, că avem o vacanță obositoare. Aceștia sunt oamenii care nu au călătorit niciodată și cărora nu le place să călătorească, dar dau verdicte. Dau verdicte ca și cum ei ar ști totul și dețin adevărul. Oameni buni, cu cât citesc o carte în plus și mai am încă o călătorie, toate aceste lucruri îmi arată că eu știu atât de puține.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Voi, dacă nici nu călătoriți, nici nu citiți vreo carte, vi se pare că știți tot și atunci începeți să dați verdicte, dar de fapt nu știți nimic.

Habar nu aveți. În momentul în care o să începeți să învățați, să puneți mâna pe o carte, să călătoriți și să vă deschideți orizonturile, o să vă dați seama cât de puține știți.

Apoi, cu meniul din noaptea de Revelion. Asta doar de la persoane care mănâncă meniuri cu oale de sarmale, cu oale de fripturi și de slănini și așa mai departe. Voi știți ce înseamnă un meniu de Revelion? Nu! Nu știți! Meniul de Revelion pe care l-am avut noi a fost senzațional, foarte bun.

Dar dacă mâncam o felie de pâine uscată cu ceapă și beam un pahar cu apă, nu era nicio problemă. Era fix treaba mea. Ați înțeles? Vai, dar nu era mai bine acasă, cu oale de sarmale, cu slănini, fripturi și 100 de cozonaci umflați? Știți ceva: calitate, nu cantitate. Am avut și una și alta, 5 feluri de mâncare! Oameni buni, ne mai trezim și noi? Am intrat în 2024, ne mai civilizăm?”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.  

Cristina Șișcanu îi pune la punct pe cei care o critică!
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„E imposibil să treci peste așa ceva! Nu poți fi fericit niciodată în viață. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să-l văd și pe el realizându-se.” Mitică Dragomir, despre decesul fiului

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies