„Voi face o mică intervenție” Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital

„Voi face o mică intervenție” Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital
„Voi face o mică intervenție” Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital

Oana Roman a suferit o intervenție și i-a pus pe fanii din mediul online la curent cu această procedură.

Oana Roman este o vedetă foarte îndrăgită la noi în țară. De-a lungul timpului, fiica lui Petre Roman a reușit să câștige simpatia publicului prin felul său de a fi. Astfel, vedeta a strâns pe paginile sale de socializare o comunitate impresionantă de urmăritori, care o susțin pe vedetă, oferindu-i sfaturi, comentarii și urări.

Oana Roman a suferit o intervenție

Citește și: „Am știut atunci că am niște îngeri păzitori foarte puternici!” Oana Roman a trecut prin clipe grele

 Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital
Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează zilnic despre evenimentele care se petrec în viața ei și a familiei sale. Astfel, ori de câte ori intervine o problemă care o împiedică pe vedetă să mai posteze pe rețelele de socializare, aceasta îi anunță pe fanii săi din mediul online pentru a nu se îngrijora. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată când Oana Roman și-a anunțat fanii că va fi puțin absentă de pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vedeta a suferit o colonoscopie și endoscopie, pentru a se asigura că nu are probleme de sănătate și că totul este în regulă.

„Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu

sedare.'',   a mărturisit Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman a primit rezultatele procedurilor

Citește și: „Să scap odată de spitale că deja sunt epuizată.” Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă Isa. Ce diagnostic i-au pus medicii micuței

 Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital
Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman are foarte mare grijă de starea sa de sănătate și de cea a familiei sale.

Astfel, vedeta, ori de câte ori are ocazia, își face diverse controale pentru a se asigura că totul este în regulă. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, atunci când Oana Roman și-a făcut anumite investigații la sistemul digestiv.

Ziua următoare, Oana Roman s-a filmat direct de pe patul de spital și i-a anunțat pe urmăritorii săi că totul este perfect, iar rezultatele au fost foarte bune.

„Am făcut colonoscopie și endoscopie. Rezultatele sunt foarte bune. Totul e ok. Mulțumesc tuturor pentru mesaje!'', a mai declarat Oana Roman.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Păcat să te vadă la știri zilnic cu o altă cucerire” Dinu Maxer, tras la răspundere de către fani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies