Voi fi nasă! Ce trebuie să ştiu?

Voi fi nasă! Ce trebuie să ştiu?
Voi fi nasă! Ce trebuie să ştiu?

Tocmai ce ai acceptat să fii naşă la nuntă, nu mai ai mult timp la dispoziţie şi nu ştii cum să te îmbraci? Cu siguranţă îţi doreşti o ţinută elegantă, în tendinţe, care să te facă să arăţi impecabil în ziua cea mare, să te avantajeze şi care să te ajute să te distrezi, nu să te încurce din cauza croielii neadecvate.


După mireasă, din punct de vedere al ţinutei, ca naşă eşti cea de-a doua persoană importantă a cărei ţinută este intens analizată şi studiată de către invitaţi.


Pe lângă machiaj şi accesorii, care trebuie să fie în acelaşi ton de eleganţă şi rafinament, rochia de naşă trebuie să te ajute să radiezi. Decizia nu este una uşoară, mai ales când ai la dispoziţie atât de multe variante de rochii elegante, menite să îţi pună în evidenţă silueta. Site-urile online vin în ajutorul tău cu cele mai bune oferte pentru evenimentele mari şi îţi pun la dispoziţie o gamă variată de rochii elegante, special create pentru fiecare eveniment în parte, fie că este nuntă, cununie, botez.


Poţi comanda acum rochii de naşă si te poţi bucura de un produs unic, personalizat în funcţie de preferinţe, care te va ajuta să bifezi cel mai reuşit eveniment. Să fii naş de cununie sau de botez presupune implicare şi atentie faţă de eveniment, dar sunt şi multe întrebări cărora nu le cunoşti răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!


Ce trebuie să port, rochie lungă sau rochie scurtă? De obicei, se spune că aşa cum este lungimea rochiei de mireasă, aşa trebuie să fie şi lungimea rochiei pentru naşă. Dacă mireasa are rochia lungă, atunci şi naşa optează tot pentru rochie lungă. Însă, dacă te simţi bine într-o rochie scurtă şi o găseşti pe cea potrivită, fără să fie prea extravagantă şi simplă, atunci poţi purta şi o rochie de naşă scurtă.


Câte rochii trebuie să port ca naşă în ziua evenimentului? Nu se poate spune că există o regulă bine stabilită în acest sens, ci totul este în funcţie de cum te simţi. În principiu, ar trebui o rochie de zi şi una de seară, însă, dacă îţi doreşti, te poţi schimba şi de mai multe ori în ziua evenimentului. Accentul va fi pus pe ţinuta naşilor, aşa că nu trebuie decât să te încadrezi în temă.


Ce buget trebuie să am pentru rochia de naşă? Nimeni nu îţi poate stabili un buget înainte. În rochia de naşă investeşti atât cât îţi permiţi, dar ia în calcul următorul aspect. Rochia elegantă o poţi purta doar la evenimente foarte elegante, aşa că inveseşti într-o ţinută pe care nu o porţi prea des. Pentru faptul că trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor evenimentului, dar trebuie şi să le arăţi respect mirilor şi invitaţilor, apelează la o rochie sau rochii naşă superbe, calitative şi nu prea stridente.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Masti pentru cosuri pe care poti sa le faci acasa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies