“Voi vedeți cum ne otrăvesc?” Ce a observat Andreea Bănică, după ce a terminat de mâncat. Cântăreața a rămas uimită

“Voi vedeți cum ne otrăvesc?” Ce a observat Andreea Bănică, după ce a terminat de mâncat. Cântăreața a rămas uimită
“Voi vedeți cum ne otrăvesc?” Ce a observat Andreea Bănică, după ce a terminat de mâncat. Cântăreața a rămas uimită

Andreea Bănică este șocată când a aflat ce a mâncat, artista crezând că duce un stil de viață sănătos. Iată despre ce este vorba!

Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, se numără printre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din România. Vedeta se bucură de o carieră muzicală de succes, cât și de o siluetă de invidiat deoarece are grijă întotdeauna să ducă un stil de viață cât mai sănătos. Astfel, artista obișnuiește să facă activități fizice și este atentă la alimentația ei, pentru a avea o dietă echilibrată.

Andreea Bănică, șocată de ce a găsit pe piață 

Vedeta a mărturisit că a avut un șoc după ce a mâncat un castron de salată, despre care credea că este proaspătă și sănătoasă. Cu toate astea, Andreea Bănică a descoperit contrariul, după un test banal al legumelor. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a susținut că este otrăvită când a observat cât de dăunătoare era ridichea pe care abia o consumase, și pe care o achiziționase de la piață, în speranța că acolo fructele și legumele sunt calitative.

”Eu leșin, efectiv. Mai sunt și șchioapă, otrăvită nu mai zic. Am mâncat o salată bună, proaspătă, nu eram bio, și sunt în pericol foarte mare. Doamne sfinte! Gluma, glumă, însă voi vedeți cum ne otrăvesc? Ce credeți, am luat ridichile din piață. Vreau ridichii bune care nu au atâția nitrați. Ce vom mânca de acum înainte, că nu mai putem să mâncăm nici legume?”,

a spus Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: ”Nu știu dacă se vede tristețea pe fața mea.” Andreea Bănică a întâmpinat probleme serioase de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce a observat Andreea Bănică, după ce a terminat de mâncat[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, după ce Andreea a apelat la ajutorul partenerului său de viață, Lucian a testat și el o roșie bio. În mod surprinzător, diferența dintre cele două legume era una uriașă. Mai precis, din spusele celor doi, roșia a fost sănătoasă, doar că fără gust, fără miros și solidă ca o minge. Așadar, după o masă copioasă, însă nesănătoasă, Lucian Mitrea a precizat că tot carnea îi place mai mult.

”Să continui să mănânci fructe și legume, sunt mai bune decât carnea... M-am luat după tine să mănânc sănătos și tu mă otrăvești”, a spus și soțul vedetei.

Citește și: ”Nu mai stau să suport abuzurile lui.” Andreea Bănică, destăinuiri despre traumele și suferințele prin care a trecut

Ce a observat Andreea Bănică, după ce a terminat de mâncat[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

”Nu mai stau să suport abuzurile lui!” Andreea Bănică, destăinuiri despre traumele și suferințele prin care a trecut

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies