Volodimir Zelenski, mesaj dur pentru Occident: "Vrea mai mult, mai mult şi mai mult"

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei

Volodimir Zelenski continuă să avertizeze că războiul se va extinde.

Liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, mesaj alarmant pentru țările occidentale! Acesta susţine că războiul nu se va opri în Ucraina şi că acest conflict armat va afecta întregul mapamond dacă armata lui Vladimir Putin nu va fi oprită în scurt timp.

Volodimir Zelenski: "Trebuie să ne protejați. Pentru că noi vom fi pe primul loc, voi veți fi pe locul doi"

Președintele Ucrainei susţine că războiul cu Rusia nu va afecta doar ţara lui, ci întreaga lume.

El a mai declarat că liderii occidentali sunt următorii pe lista lui Putin: "Toată lumea crede că suntem departe de America sau de Canada. Nu, ne aflăm în această zonă de libertate.

Și când limitele drepturilor și libertăților sunt încălcate și călcate în picioare, atunci trebuie să ne protejați. Pentru că noi vom fi pe primul loc. Voi veți fi pe locul doi. Pentru că, cu cât această fiară va mânca mai mult, vrea mai mult, mai mult și mai mult.",

a spus Zelenski în cadrul unui interviu pentru ABC World News Tonight, potrivit CNN.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Volodimir Zelenski a subliniat din nou nevoia de a fi securizat spațiul aerian al Ucrainei: "Nu putem permite Rusiei să fie activă doar acolo, pentru că ne bombardează, ne bombardează, trimit rachete, elicoptere, avioane de luptă- o mulțime de lucruri.

Noi nu ne controlăm cerul.", a afirmat Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a mai punctat și faptul că Joe Biden "poate face mai mult" pentru a-i opri pe ruși: "Sunt sigur că poate și mi-ar plăcea să cred asta. El este capabil să facă acest lucru.", a adăugat Zelenski.

Rusia, acuzată că a comis crime de război

„Un stat care comite crime împotriva civililor nu poate fi un membru al Consiliului de Securitate ONU.

Pentru un astfel de stat, intrarea în toate porturile, canalele și aeroporturile din lume trebuie oprită. Un astfel de stat nu ar trebui să primească miliarde pentru exporturi de energie. A plăti pentru produse rusești înseamnă, acum, să plătești pentru uciderea unor oameni. Cred că Rusia încearcă să pună presiune pe Ucraina cu această metodă simplă. Nu pierdeți timpul! Nu acceptăm această tactică!”, a exclamat liderul ucrainean despre acțiunile Rusiei din ultimele zile.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies