Volodimir Zelenski refuză să negocieze pacea la Minsk! "Orice alt oraș ne este potrivit într-o țară de pe teritoriul căreia nu zboară rachete"

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski, preşedintele Ungariei

Secretarul de presă al Kremlin-ului a declarat că reprezentanţii au ajuns în Belarus pentru a negocia pacea cu Ucraina.

"În conformitate cu acordul la care s-a ajuns, delegația rusă, formată din reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Ministerului Apărării și ai altor departamente, inclusiv ai administrației prezidențiale, a sosit în Belarus pentru negocieri cu ucrainenii. Vom fi pregătiți să începem aceste negocieri de la Gomel”, a declarat Peskov reporterilor, potrivit Interfax.

Volodimir Zelenski nu este dispus să meargă la negocieri în Belarus: "Putem alege alte oraşe"

Potrivit AFP, Volodimir Zelenski a spus că este pregătit pentru discuții cu Rusia, dar nu în Belarus, un oraș din care sunt lansate rachete către țara sa."Dacă nu ar exista acțiuni agresive de pe teritoriul tău, am putea vorbi la Minsk, dar acum nu. Putem alege alte orașe pentru întâlnire", a spus Zelenski într-un mesaj video duminică.

"Varșovia, Bratislava, Budapesta, Istanbul, Baku- cu toții am oferit acest lucru părții ruse.

Și orice alt oraș ne este potrivit într-o țară de pe teritoriul căreia nu zboară rachete. Numai așa negocierile pot fi sincere. Și pot pune capăt războiului cu adevărat”, a conchis el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce sunt armele termobarice, "superbombele" Rusiei despre care vorbesc experţii militari! Cum funcţionează un astfel de dispozitiv

În urmă cu puţin timp, preşedintele Volodimir Zelenski a acuzat armata rusă că a omorât civili ucraineni pentru doar pentru că aceştia au avut curajul să se apere.

"Ucrainenii şi-au manifestat curajul de a se apara şi de a-şi apăra pământul. Nu este vorba doar despre invazia Rusiei în Ucraina. Este începutul unui război împotriva Europei, împotriva structurilor europene, împotriva democraţiei, a legilor umane şi a regulilor", a spus preşedintele Ucrainei.

Citeste si: România face primul pas în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Ce s-a decis în a treia zi de conflicte

Zelenski a mai afirmat că: "Cine îşi doreşte să se alăture Ucrainei, Europei şi lumii, poate veni să lupte umăr la umăr cu ucrainenii împotriva Rusiei şi a criminalilor". Această declaraţie a devenit virală în doar câteva ore, politicianul având deja o comunitate uriaşă în mediul online.

Doar pe Instagram, liderul ucrainean are mai bine de 12 milioane de urmăritori care-l susţin şi reacţionează la postările lui.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies