Vor deveni părinți? Doi artiști din România s-au dat de gol de Crăciun

Vor deveni părinți? Doi artiști din România s-au dat de gol de Crăciun
Vor deveni părinți? Doi artiști din România s-au dat de gol de Crăciun

Fotografia celor doi a devenit imediat virală.

De câțiva ani buni, Cristina Ciobănbașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai frumoase și puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Nu numai că cei doi se potrivesc în realitate, dar pe platourile de filmare formează o pereche la fel de remarcabilă, jucând, de-a lungul carierei lor în numeroase seriale și filme împreună. Recent, Cristina Ciobănașu a postat, pe contul său de social media, o poză care ne-a pus pe toți pe gânduri.

Cei doi tineri sunt printre cei mai buni actori ai momentului, acest lucru fiind evident în toate proiectele la care cei doi au lucrat împreună. De asemenea, iubirea lor este, aparent, impenetrabilă având în vedere că nu au fost implicați, în tot acest timp, în vreun scandal.

Citeste si: Connect-R și Misha, împreună de sărbători! Cum au fost surprinși

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: A născut! Artista de la noi a devenit mamă în a doua zi de Crăciun!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Cristina ne-a bucurat pe toți cu o poză pe Instagram, alături de iubitul său, Vlad Gherman. Deși fotografia este una superbă- asemenea celorlalte poze pe care le postează cei doi, atenția noastră a fost captată de un alt element.

Fanii au observat burtica vedetei

Pare-se că sub puloverul artistei se ascunde o mică burtică, iar fanii sunt de aceeași părere. Răspunsurile internauților de la postarea Cristinei Ciobănașu ne ridică mai multe semne de întrebare, deoarece tânăra încă nu a oferit niciun răspuns oficial: „Criss ești însărcinată?” sau „Crstina este însărcinată!”.

Așa că noi rămânem cu întrebările. Vor deveni Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu părinți? Este puloverul de vină? Așteptăm cu sufletul la gură să așteptăm.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A născut! Artista de la noi a devenit mamă în a doua zi de Crăciun!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies