„Vreau să execut toate machiajele. M-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte. Mă doare foarte tare.”Dana Roba se întoarce la muncă! Ce decizie a luat makeup artista?

„Vreau să execut toate machiajele. M-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte. Mă doare foarte tare.”Dana Roba se întoarce la muncă! Ce decizie a luat makeup artista?
„Vreau să execut toate machiajele. M-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte. Mă doare foarte tare.”Dana Roba se întoarce la muncă! Ce decizie a luat makeup artista?

Dana Roba a făcut un live pe rețelele de socializare, acolo unde le-a comunicat urmăritoarelor sale decizia pe care a luat-o cu privire la meseria sa.

Dana Roba se recuperează treptat după ce a fost la un pas să-și piardă viața din cauza bătăilor cumplite pe care le-a primit de la soțul său. Bruneta are de parcurs un drum lung și anevoios până când va ajunge la starea inițială de dinainte ca Daniel Balaciu să o mutileze, dar este convinsă de faptul că Dumnezeu o va ajuta să își revină.

Dana Roba a început terapia la mâini

Citește și: Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu, după ce a băgat-o pe Dana Roba în spital? Decizia luată de judecători!

Dana Roba a început terapia la mâini
Dana Roba a început terapia la mâini[Sursa foto: Facebook]

Cazul Danei Roba a impresionat o țară întreagă, iar de când a revenit din spital, vedeta păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online prin intermediul rețelelor de socializare. Astfel, makeup artista își ține la curent fanii cu privire la starea sa de sănătate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cadrul unui live pe care le-a făcut pe pagina sa de socializare, Dana Roba a dezvăluit că nu va mai fi nevoie de o intervenție chirurgicală la mâini. În schimb, ea a început să urmeze terapie pentru recuperare. Vedeta a menționat că, deși își poate mișca din ce în ce mai mult membrele superioare și le poate folosi, mâinile încă mai au de suferit.

Am început terapia la mâini, pentru că nu a mai trebuit să mai fac operația, pentru că m-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte, așa cum au fost. La fel și mâna dreaptă. Fac terapie pentru ele și atât pot să ridic mâna și atâta pot să închid. Mă doare foarte tare, iar degetele îmi sunt afectate. Îmi sunt foarte afectate mâinile și sigur Dumnezeu va fi cu mine.

Vreau să vă spun că doar Dumnezeu a fost lângă și sunt ferm convinsă că dacă nu era lângă mine, eu nu mai eram în viață.
”, a spus Dana Roba, pe o platformă de socializare.

Dana Roba se întoarce la muncă

Citește și: „Am o întrebare pregătită. Atât vreau să știu de la el, nimic altceva.” Dana Roba este pregătită să își confrunte soțul! Makeup artista are deja o întrebare pregăită pentru agresor

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Dana Roba se întoarce la muncă! Ce decizie a luat makeup artista?
Dana Roba se întoarce la muncă! Ce decizie a luat makeup artista?[Sursa foto: Facebook]

Dana Roba are nevoie de o sumă mare de bani pentru a putea plăti costurile intervențiilor de recuperare pe care este nevoită să le facă, dar și pentru a-și întreține cele două fetițe care se află în grija sa. Astfel, makeup artista a decis să își reia activitatea în salonul de înfrumusețare, începând cu acest weekend, chiar dacă mâinile sale nu sunt complet vindecate.

 „ Vreau să vă spun că mi-au dat mesaje sutele de mesaje și trebuie să vă spun că așa cu mâna ruptă, pentru că așa stă mâna mea ruptă(...) și vreau să vă spun că toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez(...) Vreau să execut toate machiajele și să se bucure de prezența mea.

”, a mai spus makeup artistul.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„A aflat de față cu toți, cu toată familia la masă. A rămas surprins. Nu i-a venit să creadă” Cum și-a anunțat Camelia Potec soțul că este însărcinată. Înotătoarea a ținut totul secret

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies