Vrei sa ai sani fermi? Bea un pahar pe zi din acest suc

Vrei sa ai sani fermi? Bea un pahar pe zi din acest suc
Vrei sa ai sani fermi? Bea un pahar pe zi din acest suc

Ananasul este un fruct care trebuie sa faca parte din dieta femeilor! De ce? Pentru ca poate face minuni pentru sani - mentine sanatatea si frumusetea lor. Unul din lucrurile importante pentru femei este sa aiba sani frumosi.

Femeile care vor sa slabeasca foarte mult, trebuie sa stie ca prin scaderea rapida în greutate se reduce semnificativ si elasticitatea pielii sanilor si de aceea aspectul acestora nu va mai fi unul atragator. Dupa cum spun specialistii ananasul contribuie la refacerea elasticitatii pielii si la scaderea în greutate si de aceea este recomandat sa fie consumat zilnic, ca desert.

Pentru sani este recomandata de catre specialistii în domeniul medical si vitamina A deoarece aceasta are efect bun asupra sistemului de ,,canaleˮ din sani.

Sursa



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Atentie la banalele dureri articulare! Pot anunta o boala extrem de grava

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies