Vrei sa ai sprancene perfecte? Uite cateva sfaturi !

Vrei sa ai sprancene perfecte? Uite cateva sfaturi !
Vrei sa ai sprancene perfecte? Uite cateva sfaturi !

Sprancenele sunt foarte importante pentru a-ti evidentia frumusetea faciala.

Ele iti pot pune in valoare ochii si in general expresia fetei. Uite cateva trucuri pentru a-ti mentine sprancenele frumoase si intre vizitele la saloanele specializate.

Incepe cu o pereche buna de pensete – instrumentele potrivite fac diferenta. Asigura-te ca folosesti o pereche buna de pensete. Ele trebuie sa fie ascutite, sa fie solide astfel incat sa prinda strans firul de par si sa-l smulga, nu sa-l rupa.

Ajusteaza inainte de a smulge – mai intai,  perie firele sprancenelor  in sus si taie firele prea lungi la marginea dinspre frunte. Repeta acest periaj al sprancenelor si in jos. Acest lucru iti va permite sa vezi exact care sunt firele in plus si te ajuta sa poti sa le dai forma corecta inainte de a te apuca sa smulgi firele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Penseaza-te imediat dupa dus – dupa dus, foliculii si firele de par

sunt inmuiate, astfel incat iti va fi mai usor sa smulgi firele de prisos. In plus, va fi si mai putin dureros.

Foloseste oglinda lupa doar cand te pensezi – oglinda lupa te va ajuta foarte mult atunci cand te pensezi, practic te ajuta sa vezi fiecare fir de par nedorit. Foloseste acest tip de oglinda doar cand te pensezi, asa ca relaxeaza-te chiar daca iti mai ramane vreun fir de par ratacit.

In rest, foloseste o oglinda normala. Sprancenele tale iti vor multumi.

Gaseste forma sprancenelor perfecta pentru fata ta – nu tuturor se potrivesc sprancenele lui Brook Shields. Alege forma care se potriveste cel mai bine pentru forma fetei tale.

Completeaza spatiile libere – daca sprancenele tale sunt groase dar au spatii goale intre fire, foloseste un creion, gel sau pudra pentru a acoperi acele spatii.

Curata-le la final – finalizeaza prin perierea sprancenelor in sus, de-a lungul arcului. Poate pare un truc mic, dar face o mare diferenta.
Sursa: www.health.com



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies