Vrei sa ai un ten perfect? Iata meniul unui dermatolog!

Vrei sa ai un ten perfect? Iata meniul unui dermatolog!
Vrei sa ai un ten perfect? Iata meniul unui dermatolog!

Medicul dermatolog Karyn Grossman stie ca mentinerea unui ten curat, sanatos si stralucitor nu include numai tratamentele la cosmetica o data pe saptamana si utilizarea unor produse scumpe de ingrijire.

Conform specialistei, dieta ta are un rol extrem de important atunci cand vine vorba de modul in care arata si se simte pielea ta.

Asadar, in ciuda faptului ca este o persoana extrem de ocupata, Karyn se asigura in fiecare zi de faptul ca mananca sanatos si conform necesitatilor tenului si pielii sale!

Iata, asadar, cum arata meniul sau dintr-o zi!

Mic dejun:
Karyn isi incepe ziua cu alegeri sanatoase, cum ar fi un grepfruit, o cana de iaurt grecesc si un mix de antioxidanti format din afine, zmeura si mure! Cand

nu mananca aceste delicioase fructe, Karyn alege pentru micul dejun un bol cu tarate de ovaz “asezonate” cu seminte de in si scortisoara, pe care le indulceste uneori cu putina miere. De asemenea, ea bea in fiecare dimineata si o cana de cafea cu 2% lapte si foarte putina miere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gustare:
Singura gustare la care Karyn apeleaza atunci cand vrea sa “rontaie” ceva sunt migdalele.

“Mi-e pofta de ele in fiecare zi si ma bucura faptul ca sunt atat de sanatoase”, declara medicul dermatolog.

Pranz:
Pentru ca nu are timpul necesar sa gateasca feluri diferite de mancare zilnic, Karyn consuma acelasi lucru la pranz aproape in fiecare zi. Varza de Bruxelles, mix de salata verde, rosii cherry, castraveti si mazare verde! La aceasta salata delicioasa Karyn mai adauga uneori si piept de pui dezosat, marinat cu ulei de masline si putina sare de trufe.

Este una dintre putinele persoane care pot sa manance salata fara dressing, dar recunoaste ca uneori adauga in ea afine uscate sau seminte de dovleac pentru a-i da mai multa aroma.

Pentru a-si satisface si pofta de dulce, Karyn consuma fructe uscate. “Le pastrez in sertarul biroului meu mereu, in cazul in care mi se face pofta de ceva dulce si delicios”, declara aceasta.

Cina:
Pentru ultima sa masa din zi, Karyn se asigura ca farfuria ei contine legume si proteine. Preferatele sale sunt broccoli si varza kale asezonate cu ulei de masline, zeama de lamaie sau mujdei de usturoi. Printre legumele sale preferate se numara si varza de Bruxelles, mazarea verde si uneori, porumbul.
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies