Vrei sa arati perfect in ziua nuntii tale? Iti propunem un program intensiv de tonifiere si slabire

Vrei sa arati perfect in ziua nuntii tale? Iti propunem un program intensiv de tonifiere si slabire
Vrei sa arati perfect in ziua nuntii tale? Iti propunem un program intensiv de tonifiere si slabire

Pregatirile de nunta incep cu mult timp inaintea marelui eveniment. Asa cum te ingrijesti de sala, flori, invitatii si rochie, la fel trebuie sa ai grija si de corpul tau. Iata un program intensiv pe care trebuie sa il incepi cu 5-6 luni inainte de ziua nuntii. Fa exercitiile de cel putin 3 ori pe saptamana si vei avea un corp de invidiat.

Brate

Exercitii pentru triceps- pozitioneaza-ti bratele pe o banca sau un scaun, tu fiind cu spatele la acesta. Spatele si fundul trebuie sa fie drepte  iar picioarele departate in fata ta. Indoaie coatele incet si coboara corpul spre sol si apoi indreapta-le, ridicandu-ti trunchiul.  Repeta miscarea de 25 de ori.

Flotari- aseaza-te pe sol si sprijina-te in brate.

Fixeaza varful picioarelor in podea si impinge-te in brate, ridicandu-ti tot corpul. Repeta msicarea de 15 ori.

Spate

Ridicari cu gantere- aseaza-te pe o banca cu o gantera ridicata deasupra pieptului. Tine bratele drepte si incordate si lasa greutatea in jos, in spatele capului. Ridica apoi bratele inapoi. Repeta miscarea de 25 de ori.

Superman- aseaza-te pe burta cu bratele intinse in fata.

Ridica picioarele de la sol si ridica-ti si trunchiul. Stai in aceasta pozitie pentru 10 secunde. Repeta miscarea de 10 ori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fund

Lovitura magarului- stai in patru labe si intinde un picior, ridicandu-l pana cand e paralel cu solul. Coboara apoi piciorul.

Repeta miscarea de 20 de ori cu fiecare picior.

Podul- stai pe spate cu genunchii indoiti si mainile pe langa corp. Muschii abdominali trebuie sa fie contractati. Ridica-ti soldurile de la sol sprijindu-te in picioare. Mentine pozitia cateva secunde si apoi coboara. Repeta miscarea de 25 de ori.

Abdomen

Abdomene bicicleta- staia asezata pe spate cu genunchii indoiti la 45 de grade.

Mainile trebuie sa fie indoite dupa cap. Incepe sa pedalezi cu picioarele  si sa atingi cu coatele genunchiul opus. Fa 30 de astfel de abdomene.

Abodmene laterale- stai asezata intr-o parte cu picioarele intinse, sprijina pe bratul indoit. Mentine-ti corpul in linie dreapta si ridica-l de la sol. Mentine acesta pozitie 60 de secunde. Repeta miscarea de cateva ori apoi execut-o si pe cealalta parte.

Picioare

Stai dreapta cu un picior intins in fata. Indoaie celalalt picior astfel incat genunchiul sa atinga calcaiul piciorului opus. Lasa-te usor in jos si apoi la fel de usor ridica-te. Repeta miscarea de 30 de ori cu fiecare picior in fata.

 

Sursa www.dailyhiit.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies