Vrei sa castigi 10.000$ lunar? Iata solutia!

Vrei sa castigi 10.000$ lunar? Iata solutia!
Vrei sa castigi 10.000$ lunar? Iata solutia!

Exista oare cineva care nu isi doreste un job care sa ii ofere conditii de lux, un mediu de munca placut si un salariu suficient de mare incat sa nu mai existe grija banilor? Cu totii aspiram la mai bine, indiferent ca este vorba despre viata profesionala ori personala. Pentru tinerele studente, gasirea jobului care sa se incadreze in descrierea de mai sus este extrem de dificila. La interviu li se cere experienta, ore state peste program si cunostinte bine puse la punct in mai multe domenii.

Chiar si asa, salariul nu este deloc unul atractiv.

Totusi, exista un job care le ofera pe toate. Este un job care atrage din ce in ce mai multa atentie in ultima perioada, mai ales ca Romania este lider mondial. Este vorba despre videochat, iar un model ajunge sa castige 10.000$ in fiecare luna. Cum? Cu implicare, seriozitate si cu ajutorul celor mai bune echipe de training.

Si, cum in fiecare industrie exista un „cel mai bun”, nici industria videochat nu face exceptie. Cel mai premiat studio de videochat se afla in Bucuresti si se numeste Charm Studio. Ca pozitionare, este fix langa Baroul Bucuresti, iar sloganul lor este „150 de modele fericite ne recomanda”. Am stat de vorba cu cateva modele si le-am intrebat de ce au ales aceasta meserie si care sunt motivele pentru care au ales Charm.

Cele mai des intalnite raspunsuri au fost: pentru ca sunt seriosi, pentru ca au cele mai mari bonusuri din Bucuresti si pentru ca au cea mai buna echipa de training.

Ce inseamna videochat la Charm Studios?

Chiar daca „a castiga 10.000$ lunar” poate parea imposibil, Charm ne dovedeste ca nu este deloc asa. Orice fata isi doreste sa ajunga la aceasta incasare, o va face, ne spun cei din echipa Charm.

Trebuie doar sa fie o persoana serioasa si sa isi ia in serios jobul.

Ce inseamna, de fapt videochatul? Videochatul este livestreaming pe niste site-uri de profil. Tu te loghezi si vorbesti cu diversi membrii ai site-urilor respective, membrii care sunt de pe tot globul. Din Romania nu iti poate accesa nimeni camera, pentru ca este blocata. Practic, nu ai de ce sa iti faci griji.

La Charm Studio iti sunt oferite toate conditiile pentru a ajunge in top. Ai parte de training 24/7, facut de o echipa bine-pregatita si cu multa experienta in domeniu. Vei intra online de pe niste calculatoare de ultima generatie, dotate cu microfon si camera performante, din camere decorate luxos si elegant si echipate cu lumini profesioniste. In plus, artisti in make-up si hairstylisti te vor face sa arati ca un super-star in fiecare zi!

Sume fabuloase

Conditiile de la Charm le ajuta pe fetele indraznete sa fie cele mai bune si sa aiba incasari fabuloase! Iar incasarile lor vorbesc de la sine. Cele mai bune modele au ajuns toate la peste 10.000$ pe luna. Si tu poti sa faci asta, daca esti dispusa sa te implici cu adevarat. Videochatul inseamna multa munca, de fapt. Trebuie sa petreci multe ore online, sa asculti sfaturile date de team-leaderii tai, ca sa stii cum sa vorbesti cu membrii si sa le mentii interesul.

Vrei 10.000$ lunar? Charm Studios angajeaza modele!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Da, exista viata dupa divort. Iata ce spun specialistii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies