Vrei sa faci bani de acasa? Afla ce optiuni ai si cat poti sa castigi!

Vrei sa faci bani de acasa? Afla ce optiuni ai si cat poti sa castigi!
Vrei sa faci bani de acasa? Afla ce optiuni ai si cat poti sa castigi!

O alternativa foarte buna pentru cei care doresc sa isi suplimenteze veniturile sau care pur si simplu sunt mai eficienti atunci cand se simt confortabil este aceea de a lucra de acasa. Angajatorii care ofera joburi remote sunt din ce in ce mai multi, asa ca daca te-ai gandit la aceasta optiune vei avea o oferta vasta de domenii de activitate si de posturi din care sa alegi.

Desigur, exista si varianta de a lucra ca freelancer, ceea ce iti ofera pe de-o parte o mai mare flexibilitate si libertate, dar care implica insa, de multe ori, un grad de responsabilitate ridicat.

Daca vrei sa faci bani de acasa si te intereseaza sa stii cam cat ai putea sa castigi, afla toate aceste informatii din acest articol!

  • Content writer

    Talent la scris si dorinta de a te perfectiona-

de aceste aptitudini ai nevoie pentru a putea castiga bani, chiar fara sa te ridici din pat! Numeroasele companii din piata care ofera joburi de content writer ofera adesea angajatilor posibilitatea de a lucra de acasa. Astfel, tot ceea ce conteaza este sa livrezi un anumit numar de materiale redactate in fiecare zi de munca, fara sa fie necesar sa mergi la birou. Ai nevoie doar de un laptop sau un PC de pe care sa poti scrie articolele, avand deci libertatea de a-ti face un program de lucru flexibil.

    In ceea ce priveste castigurile, acestea variaza in functie de numarul de targetul pe care il ai de atins, insa preturile per articol se pot modifica si in functie de amploarea si complexitatea materialelor sau de numarul de cuvinte. Este important sa clarifici cu angajatorul aceste aspecte, inca de la inceputul colaborarii.


  • Model online

    Foarte multe persoane din categoria tinerilor isi incep cariera ca model online.

Desi aceasta nisa este inca privita cu reticenta in tara noastra, ea se afla in plina dezvoltare, de aici si numarul mare de oferte de angajari studio videochat. Jobul de model online poate fi practicat atat din studiouri, cat si independent, de acasa. Ambele variante au plusuri si minusuri, si, in ciuda faptului ca intr-un studio de videochat poti castiga mult mai mult pentru ca ai la dispozitie toate echipamentele necesare si chiar si training de specialitate, castigurile sunt destul de generoase si cand lucrezi de acasa.
Astfel, intr-o luna, poti incasa chiar si cateva mii de dolari. In acest job e important, insa, sa nu ai asteptari salariale foarte mari in prima faza, mai ales daca nu ai mai lucrat anterior in domeniu.

  • Traducator

    Majoritatea firmelor de traduceri pun la bataie si joburi la domiciliu.

Daca stii foarte bine o anumita limba straina (sau, de ce nu, mai multe) poti colabora cu o firma de acest tip. Onorariul unui traducator este destul de mare, asa ca veniturile obtinute iti vor consolida simtitor bugetul.

    Atunci cand lucrezi ca traducator, de la tine de acasa, ai posibilitatea sa faci acest lucru si independent, insa, in acest caz, probabil ca iti va fi ceva mai dificil sa gasesti potentiali clienti.


  • Designer web

    Daca nu te-ai gandit pana acum sa inveti sa faci webdesign, ar trebui sa incepi sa iei in calcul aceasta posibilitate. Banii pe care ii poti castiga in acest mod sunt foarte multi, chiar daca acestia nu vor veni intr-un numar foarte mare inca de la inceput.

Desi acesta este un domeniu destul de dificil, exista numeroase cursuri pe care le poti urma pentru a deveni expert in conceperea si dezvoltarea unui site de pe internet, iar beneficiile muncii tale vor fi pe masura eforturilor.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să consumi cafea verde pentru a te bucura de beneficiile ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Masti pentru cosuri pe care poti sa le faci acasa

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies