„Vrei să fii soția mea?" Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas! Primele imagini de la fericitul eveniment realizate pe tărâm american!

„Vrei să fii soția mea?
„Vrei să fii soția mea?" Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas! Primele imagini de la fericitul eveniment realizate pe tărâm american!

După ce s-a căsătorit civil, în urmă cu o lună, Ilinca Obădescu a avut parte de petrecerea vieții ei, dar nu oriunde, ci în Las Vegas!

Ei bine, se pare că prezentatoarea TV a avut parte de cel mai fericit eveniment din viața ei, chiar pe pământ american. Cu zâmbetul până la urechi, aceasta s-a bucurat din plin de tot ceea ce a trăit, de la muzică, până la locul în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au căsătorit! Primele imagini de la fericitul eveniment!

linca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas
linca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas[Sursa foto: Instagram]

Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas

Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, și Ilinca Obădescu au avut parte de cea mai frumoasă aventură din viața lor. Nu doar au avut privilegiul să-și unească destinele în Las Vegas, ci au pășit și prin nenumărate colțuri ale Americii, iar prezentatoarea TV nu și-a putut stăpâni emoțiile și a împărtășit în detaliu imagini cu frumoasele peisaje care le-au furat privirile.

Rochia pe care Ilinca a decis să o poarte nu avea cum să nu atragă atenția, deoarece arăta ca personajul principal al unei povești. Vedeta a ales să se îmbrace cu o rochie mini, cu trenă și volane, voal lung și ca detaliu suplimentar, a avut un superb buchet de trandafiri roșii.

Se pare că și pantofii pe care i-a ales au fost unii de elită.

Sandalele sale crem erau făcute pentru restul ținutei.

Nici Mihai Gruia nu a fost mai prejos, deoarece și ținuta pe care a ales-o el a fost una foarte elegantă care se completa perfect cu cea a soției sale. El a avut o ținută clasică, o cămașă albă, pantaloni de stofă, iar în picioare, o pereche de pantofi lăcuiți.

Se poate spune că cei doi îndrăgostiți au trăit clipe intense, deoarece nu doar că au avut șansa să se căsătorească în Las Vegas, dar au văzut și diverse colțuri ale Americii și s-au bucurat de peisajele

superbe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei doi proaspăt căsătoriți au privit cu uimire adâncurile Marelui Canion, ca într-un tablou, iar totul părea ca într-un vis din care nu s-ar mai fi trezit niciodată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Obadescu Gruia (@ilinca.obadescu)

 

În cadrul unei postări pe care vedeta a făcut-o pe rețelele de socializare, Mihai Gruia, i-a lăsat, mai în glumă, mai în serios, un comentariu în care o întreabă dacă vrea să fie soția lui, iar ea a răspuns fără să stea pe gânduri cu un mare da.

„Vrei să fii soția mea?”, a fost comentariu pe care Mihai Gruia l-a adăugat la postarea celei cu care va merge pe același drum.

Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas
Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas[Sursa foto: Facebook]

Ilinca Obădescu a devenit soția lui Mihai Gruia

În urmă cu o lună, pe rețelele de socializare, Ilinca Obădescu a împărtășit o serie de imagini de la cununia civilă alături de Mihai Gruia, prezentându-se drept „Domnul și Doamna Gruia". Prezentatoarea de la Kanal D a strălucit într-o rochie albă, scurtă și împodobită cu dantelă, în timp ce mirele a ales o cămașă albastră, pantaloni închise la culoare, și a completat cu pantofi și curea maro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu, Roxana Nemeș, Viviana Sposub, Adina Halas, Xonia, au fost câteva dintre vedetele care le-au urat doar lucruri frumoase Ilincăi Obădescu și lui Mihai Gruia.

Cei doi trăiesc o iubire ca în filme li consideră că sunt potriviți unul pentru altul. Destinul a făcut ca fiecare să apară în viața celuilalt chiar în momentul în care au știut ce își doresc de la viitor, iar acum își trăiesc dragostea la o intensitate mare.

 Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas!
Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D s-a căsătorit și în Las Vegas![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ilinca Obădescu, dezvaluiri despre planurile de nuntă, în matinalul de la Kanal D2, “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ştirile Kanal D de la 12:00, lider de audienţă la nivelul întregii țări și la orașe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies