Vrei sa gatesti cat mai sanatos? Uite cateva trucuri simple!

Vrei sa gatesti cat mai sanatos? Uite cateva trucuri simple!
Vrei sa gatesti cat mai sanatos? Uite cateva trucuri simple!

Esti mai tot timpul pe fuga, insa ti-ai propus ca de acum incolo sa gatesti sanatos. Nu este greu, daca tii cont de urmatoarele lucruri.

Foloseste bulion sau apa in loc de ulei

Obisnuiesti sa adaugi ulei in mancarurile pe care le gatesti? Ce-ar fi daca in loc de ulei ai folosi putin bulion facut in casa? De asemenea, in loc sa prajesti ceapa in ulei mai bine caleste-o in apa. Poate ca nu va fi la fel de gustos, dar cu siguranta va fi mult mai sanatos.

Inlocuieste carnea de porc cu cea de curcan

Consumul constant de carne de porc poate afecta in timp organismul, motiv pentru care este bine ca din cand in

cand sa o inlocuiesti cu cea de curcan, fiindca aceasta din urma nu are colesterol. O poti prepara la cuptor, pe gratar sau in diverse preparate.

Evita alimentele semipreparate

Poate ca iti ia mai putin timp sa gatesti daca folosesti produse semipreparate, insa cu siguranta mancarea va fi mai putin gustoasa si nici nu este sanatoasa, intrucat contine multe chimicale si conservanti. Foloseste cat mai multe legume proaspete, pentru a beneficia de toate efectele lor pozitive pe care le au asupra organismului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies