Vrei sa iti largesti cercul de prieteni? Uite 3 modalitati prin care poti face asta

Vrei sa iti largesti cercul de prieteni? Uite 3 modalitati prin care poti face asta
Vrei sa iti largesti cercul de prieteni? Uite 3 modalitati prin care poti face asta

Orice om are nevoie in viata de cativa oameni de incredere, cu care poate vorbi, carora le poate impartasi gandurile si trairile si pe care ii poate numi prieteni.

Este important sa ii tii intotdeauna pe cei apropiati langa tine, sa ii pretuiesti si sa te bucuri alaturi de ei. Doar putini dintre acestia se pot numi prieteni adevarati, deoarece vor fi langa tine si in momentele in care vei avea nevoie. Cu toate acestea, incearca in permanenta sa cunosti oameni noi, sa fii sociabil pentru a avea cat mai multe cunostinte. Astfel, iti vei mari cercul de prieteni, ceea ce va fi in avantajul tau, dar si al lor. Nu este greu sa faci acest lucru, trebuie doar sa iti iesi din zona de confort si sa ai curajul sa incerci lucruri noi.

Uite 3 moduri prin care iti poti face prieteni noi

1. Sa participi la concursuri si competitii

Inscrie-te la diverse concursuri, indiferent de varsta pe care o ai. Gaseste ceva care te pasioneaza si cauta concursuri din acel domeniu. Daca esti pasionat de sporturi, nu mai sta pe ganduri, deoarece exista concursuri pentru toate sporturile! Nu are importanta daca esti incepator sa daca nu te simti pregatit, importanta este participarea. De asemenea, daca ai fost inzestrat cu talente artistice precum cantatul, desenatul sau dansatul, ai sanse in plus sa participi la cat mai multe competitii care te vor ajuta atat sa te dezvolti in acea zona, cat si sa iti depasesti limitele si sa iti maresti cercul de prieteni. 

2. Sa calatoresti

Calatoreste cat de mult poti si cat de mult iti permite timpul, experimenteaza cat mai mult si imbogateste-ti cultura cunoscand noi civilizatii si vizitand cat mai multe destinatii. Atunci cand calatoresti ai posibilitatea sa iti faci cunostinte din alte tari sau chiar continente, ceea ce te va ajuta sa intelegi si sa accepti diversitatea lumii si sa ai o perspectiva mai ampla asupra vietii. Leaga prietenii cu cat mai multe persoane si incearca sa tii legatura cu ele cat mai mult timp. Poti pastra legatura cu acestia, vorbind din cand in cand pe skype sau pe zoom, sau chiar pe retelele de socializare pentru a va trimite mesaje, poze sau videoclipuri. Pentru asta, ai nevoie doar de un laptop, un lucru aparent banal cu care poti patrunde in diversitatea intregii lumi. În plus, vei gasi numeroase modele pe altex.ro, de unde poti alege unul potrivit pentru tine. 

3. Sa te angajezi intr-un domeniu care presupune contactul cu oamenii

Daca esti in cautarea unui job si pe deasupra, ai abilitati bune de comunicare, cauta locuri de munca ce implica crearea de relatii sau contacte. In cazul in care esti o persoana extrovertita, dornica sa cunoasca si sa descopere cat mai mult, nu te multumi cu un job de acasa, care presupune sa stai in fata unui ecran, indeplinind diverse cerinte. Cauta cat mai mult, aplica la cat mai multe posturi si participa la cat mai multe interviuri pana gasesti ceva potrivit pentru tine si personalitatea ta.

In concluzie, cunoaste-te pe tine si descopera ce te pasioneaza, inconjoara-te de oameni de calitate cu care impartasesti hobby-uri comune si cu care poti discuta deschis. O metoda prin care te poti dezvolta si poti evolua este sa iesi din micul cerc pe care deja il cunosti, largindu-l tot mai mult pe zi ce trece.

sursa foto: unsplash.com



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies