In timp ce majoritatea cuplurilor din ziua de azi ajung intr-o sala de tribunal la scurt timp dupa nunta, Ianna Novac si sotul ei se incapataneze sa demonstreze ca o casnicie fericita nu este nici pe departe un vis imposibil.
Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand soprana era studenta la Conservator, tenorul Octavian Dobrota din trupa Distinto, fiindu-i profesor de canto, iar in urma cu aproape 12 ani si-au jurat iubire eterna.
Si, iata ca nu au gresit atunci cand au ales sa faca pasul cel mare, intruat relatia lor devine mai frumoasa pe zi ce trece. Daca majoritatea cuplurilor se confrunta cu monotonia sau isi pierd treptat pasiunea, in cazul Iannei si al lui Octavian lucrurile nu stau deloc asa. Ba dimpotriva! Iar secretul consta in faptul ca artista incearca cu fiecare ocazie sa isi surprinda partenerul cu cate ceva. Unde mai pui ca tenorul este innebunit dupa preparatele gatite de ea, asa ca acesta este cel mai simplu si sigur drum catre inima lui.
“Mie imi place sa fiu femeie, gospodina, mama, sotie. Imi place sa il rasfat, sa ii gatesc diverse bunatati, mai ales cele din Moldova, care imi ies foarte bine. Nu o fac pentru ca ar fi vreo obligatie casnica, ci de drag si, de cate ori vreau sa ii fac o surpriza, intru in bucatarie si fac ceva bun. Ultima 'creatie' asa, de Dragobete e pulpa de rata caramelizata, pe pat de rucola. Si nu e deloc greu de facut”, a declarat vedeta.
Pulpa de rata pe pat de rucola
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
Pulpa de rata
ulei de masline
sos de soia
rucola din belsug
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Spalam pulpa de rata si o punem in tigaia incinsa cu ulei de masline. O frigem pe ambele parti pana se rumeneste, apoi o stropim bine de tot pe ambele parti cu sos de soia si adaugam un pic de sare si piper. Atentie la sare, fiindca sosul de soia este deja sarat! Dam focul incet si adaugam un pic de apa, apoi lasam ratusca sa se innabuse in sosul de soia pana se caramelizeaza si se face frageda. La final servim pulpa de rata pe un pat de salata de rucola, stropit cu ulei de masline si un pic de sos de soia. Este un fel delicios care starneste "apetitul"! Bon appetit!