Vrei sa-l cuceresti? Noi iti spunem cum sa-i captezi atentia la o petrecere

Vrei sa-l cuceresti? Noi iti spunem cum sa-i captezi atentia la o petrecere
Vrei sa-l cuceresti? Noi iti spunem cum sa-i captezi atentia la o petrecere

Diseara te pregatesti sa mergi la o petrecere impreuna cu prietenele tale si stii ca va veni si el. Ei bine, daca in ultimul timp ai fost cam dezamagita pentru ca nu prea ai reusit sa comunici cu el in asa fel incat sa te cunoasca mai bine, acum e timpul sa iei initiativa.

Inainte de seara cea mare trebuie sa te pregatesti ca sa fii sigura ca doar tu ii vei atrage atentia. In cazul in care nu-i cunosti gusturile poate reusesti sa afli cate ceva despre el de la prietenii lui. In orice caz, un lucru este bine de stiut: nu trebuie sa cazi dintr-o extrema intr-alta.

Lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de petrecere

Stii ca se spune ca hainele il fac pe om.

Daca este prima data cand va intalniti la o petrecere, felul in care te imbraci conteaza, insa este important si sa te simti confortabil. Altfel, toata seara vei sta cu gandul la  rochia sau fusta respectiva care te incomodeaza. Asadar, alege haine care te avantajeaza si te si pun in valoare. Prin vestimentatia aleasa poti fi senzuala, feminina, sexi, in functie de ce iti doresti.

Prin machiaj iti scoti in evidenta calitatile si poti estompa ceea ce nu-ti place.

Daca ai ochii frumosi atunci un machiaj al pleoapelor te va ajuta sa fii mai expresiva. In cazul in care buzele sunt atuul tau, nu ezita sa pui accentul pe ele.

Barbatii sunt foarte atenti la detalii si inainte de a trece la pasul urmator analizeaza o femeie din cap pana-n picioare. Felul in care iti aranjezi parul conteaza enorm, mai  ales cand vrei sa atragi atentia unui barbat.

Asadar, podoaba capilara are un rol important in flirtul tau cu Fat-Frumos. Un par stralucitor si plin de volum, cu siguranta, ii va atrage atentia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lucruri pe care trebuie sa le faci la petrecere

Iata ca a sosit si momentul in care te vei intalni cu printul tau.

Poate ca toata ziua te-ai gandit cum va fi, insa de indata ce ai ajuns la petrecere nu trebuie sa se observe ca esti agitata si nerabdatoare sa-l vezi.

Poarta-te natural, razi alaturi de prietenele tale, danseaza, vorbeste cu cei din jurul tau pana cand el va aparea in aria ta vizuala. Prima arma a seductiei este privirea asa ca trebuie sa o folosesti cu pricepere, fara sa exagerezi.

Cateva priviri seducatoare nu strica, insa daca il privesti insistent prea mult timp s-ar putea sa reusesti doar sa-l indepartezi. Invita-l la un joc al privirilor. In acest mod vei vedea daca reusiti sa comunicati eficient folosindu-va doar de gesturile non-verbale.

In cazul in care dupa un timp tot nu ati ajuns fata in fata, fii tu cea care face primul pas. Incearca sa te apropii cat mai mult de zona in care se afla el.

Daca esti timida, ia cu tine o prietena si incepeti sa discutati pe subiecte care ar putea fi interesante si pentru barbati. Asa ii vei atrage atentia si exista toate sansele sa intre si el in vorba cu voi. Cand vezi ca lucruri incep sa devina favorabile pentru tine poti sa ii faci un semn prietenei tale pentru a ramane doar voi doi.

Cand vorbesti cu el nu uita sa zambesti si sa-l privesti intr-un mod aparte.

Daca el este o fire comunicativa, nu-l intrerupe, oricat de plictisitor ar fi ce iti spune. Pentru un barbat, faptul ca il asculti inseamna ca este important.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

In conversatiile tale incearca sa pui in valoare partile tale pozitive, fii deschisa si sincera, insa nu  ii povesti chiar orice despre tine. Nu aduce in discutie fostii tai parteneri pentru ca nu va fi incantat.

Lasa-l sa te cunoasca, dar pastreaza intotdeauna si un gram de mister. Astfel isi va dori sa te descopere din ce in ce mai mult.

Daca vezi ca lucruri merg bine poti sa ii faci si complimente. Nu exista barbat care sa nu si le doreasca si sa nu le iubeasca.

La sfarsitul petrecerii poti sa ii lasi numarul tau de telefon, asta in cazul in care nu a facut-o el deja. Daca tu vei  fi cea care ii da numarul nu vei fi tentata sa il stresezi cu telefoane si mesaje. Lasa lucrurile sa vina de la sine, fara sa-l presezi. Cand telefonul va suna, vei sti ca ponturile pe care le-ai pus in aplicare au avut efect.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies