„Vrei să mă supăr pe tine? Dă capacul, nu mă enerva!” Culiță Sterp și-a ieșit din minți atunci când a văzut că fiul său a înghițit un pumn de medicamente! Ce s-a întâmplat cu Milan?

„Vrei să mă supăr pe tine? Dă capacul, nu mă enerva!” Culiță Sterp și-a ieșit din minți atunci când a văzut că fiul său a înghițit un pumn de medicamente! Ce s-a întâmplat cu Milan?
„Vrei să mă supăr pe tine? Dă capacul, nu mă enerva!” Culiță Sterp și-a ieșit din minți atunci când a văzut că fiul său a înghițit un pumn de medicamente! Ce s-a întâmplat cu Milan?

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online boacăna pe care a făcut-o fiul său.

Culiță Sterp este de doi ani cel mai fericit tătic. Logodnica sa i-a dăruit în urmă cu doi ani un băiețel pe nume Milan. Astfel, fiul lui Culiță este la vârsta la care descoperă lucruri și este extrem de curios. Din păcate, însă, acest lucru presupune și o atenție sporită asupra lui, neștiind niciodată care vor fi consecințele curiozității sale.

Culiță Sterp și-a prins fiul în fapt! Milan a înghițit un pumn de vitamine

Citește și: „Pentru comenzi lăsați mesaj în privat la mama pe Tik Tok!” Cât costă un kilogram de pastramă în magazinul mamei Geta? Ingredientele secrete pe care le folosește pentru a-i da gust!

Culiță Sterp și-a ieșit din minți atunci când a văzut că fiul său a înghițit un pumn de medicamente! Ce s-a întâmplat cu Milan?
Culiță Sterp și fiul său, Milan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu mai cumpărați ouă din supermarket!” Ce a observat Culiță Sterp la ouăle din supermarket și de ce îi sfătuiește pe urmăritorii să le cumpere din piață

Culiță a trecut printr-o situație greu de gestionat, atunci când și-a găsit fiul sub masă cu o cutie de medicamente în mână. Micuțul i-a dezvăluit tatălui său că a înghițit mai multe pastile. La auzul acestor vorbe, Culiță și-a ieșit din fire și a încercat să îi ia copilului capacul de la tubul cu medicamente din mână. Din fericire, este vorba de vitamine, astfel încât, nu vor avea un impact semnificativ asupra băiețelului.

Cu toate acestea, tatăl său l-a avertizat pe Milan să nu mai facă astfel de gesturi, spunându-i că are voie să ia o singură vitamină pe zi.

Culiță Sterp:  „ L-am găsit aici sub masă, cu asta de vitamine, eu mâncam în bucătărie și era cu ea în mână.

Câte vitamine ai luat?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Milan:  „Multe, multe!”

Culiță Sterp:  „ Multe ai luat?! Astea nu sunt bune să le iei multe, numai una trebuie să iei. De aia nu mai ziceai tu nimic? Erai sub masă aici? Pfoaa... și câte ai luat? Copile, copile... Dă capacul aici! Vrei să mă supăr pe tine, să nu mai vorbesc cu tine? Nu te mai iau în vacanță! Dă capacul! Plec fără tine în vacanță, numai eu cu mami și tu rămâi acasă.

(n. ed. Milan răspunde afirmativ) Ești sigur? Dă capacul, nu mă enerva! (n. ed. Milan și Culiță încep să se amuze de situație) Bine, nu mai vorbesc cu tine .”

Culiță, despre momentul în care și-a bătut fratele

Culiță, despre momentul în care și-a bătut fratele
Culiță și Iancu [Sursa foto: Instagram]

Invitați în cadrul podcastului „ Acasă la Măruță ”, Iancu și Culiță Sterp au povestit despre întâmplările din copilăria lor.

Printre ele, cei doi au amintit despre momentul în care Culiță și-a bătut fratele mai mic din cauza faptului că acesta i-a pierdut telefonul.

  Culiță: Am fost niște supraviețuitori de mici. Îți dădeam 5 lei să mergi cu vacile în locul meu, mai știi?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iancu: Când au apărut telefoanele alea de poți să îți faci poze. Nu aveam orice telefon. Eu eram foarte bucuros că pot să fac o poză cu telefonul și el îmi zicea că îmi dă telefonul dacă stau la vaci în locul lui. Eu de bucuros, toată ziua mă păcălea .”

Culiță: Și mi-ai pierdut telefonul .”

Iancu: L-am pierdut odată, ce-i drept .”

Culiță: L-am bătut că mi l-a pierdut .”, au povestit cei doi frați.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Trebuie să știi cum să o iei. E extrem de sinceră!” Cornel Păsat a vorbit despre Oana Roman, la 17 ani de la despărțire! Ce spune dansatorul despre divorțul fostei sale iubite de Marius Elisei?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies