Vrei să mănânci ceva bun, gustos şi care se prepară rapid? Iată cum să faci o pizza în 8 minute!

Vrei să mănânci ceva bun, gustos şi care se prepară rapid? Iată cum să faci o pizza în 8 minute!
Vrei să mănânci ceva bun, gustos şi care se prepară rapid? Iată cum să faci o pizza în 8 minute!

Pare complicat, dar in realitate este foarte simplu sa iti faci singura acasa o portie consistenta de pizza.

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in centrul fainii unde adaugam apa calduta amestecata cu uleiul. Dupa ce aluatul prinde putina consistenta adaugam si sarea. Sarea nu trebuie sa intre niciodata, la nici un aluat, in contact cu drojdia, deoarece impiedica procesul de dospire asa ca o adaugam intotdeauna dupa ce aluatul a capatat o oarecare consistenta.

Citeste si: "Am 23 de ani și sunt nebună după bărbați. Într-o seară, am mers în dormitor cu un tip și am observat ceva neobișnuit sub pătură. Când am dat-o la o parte, am leșinat de plăcere. A fost incredibil, mai vreau!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Se pregăteau să închidă coșciugul, dar moarta a întors capul. Toată lumea a început să țipe. Care au fost primele cuvinte ale femeii

Citeste si: O tânără a rămas gravidă prin sex oral şi un bărbat a orbit în timp ce avea orgasm. Mituri stranii despre sex care s-au dovedit adevărate

Framantam pana obtinem o biluta elastica.




O lasam la crescut in jur de 2 ore intr-un loc ferit de curent.


O impartitim in 5 bilute (sau mai multe in functie de largimea tigaii).


Dupa ce intindem toate bilutele de coca, punem o tigaie teflonata pe foc acoperita cu capacul propriu si o lasam pana se incinge. Nu o ungem cu nimic. Cand capacul este fierbinte, adaugam prima pizza, acoperim cu capacul si dam focul mai mic (foc mediu spre mic).
In momentul in care incep sa apara basicute, ridicam capacul, o intoarcem pe cealalta parte pe care o ungem cu suc de rosii picant, bucatele de cascaval sau mozzarella si bucatelele de sunca afumata .Pe deasupra se adauga jumatatile de anghinare..Acoperim cu capacul, iar in momentul in care cascavalul este complet topit pizza este gata!


Continuam sa coacem restul pizze-lor la fel ca pe prima.


Acum, capacul trebuie sa izoleze foarte bine tigaia pentru ca datorita aburului acumulat pizza noastra va avea suprafata elastica iar fundul crocant.



Timpul de coacere este de 8 minute (4 minute pe o parte si 4 pe cealalta).

Sursa articol: gustos.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Menajera lui Răzvan Ciobanu face declarații şocante: "Îmi dădea mesaj noaptea"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies