Vrei sa scapi de burta? Asta este secretul care face minuni

Vrei sa scapi de burta? Asta este secretul care face minuni
Vrei sa scapi de burta? Asta este secretul care face minuni

Studiile arata ca persoanele grase care mananca micul dejun ajung sa consume mai multe calorii de-a lungul unei zile.

Dr. Lipnois are si cateva secrete despre cum sa ardem grasimea de pe burta. Unul dintre acestea consta in a lua 200 mcg de crom (polinicotinat de crom) zilnic. Cromul polinicotinat reprezinta un amestec de crom si niacina (vitamina B3). Cromul este un mineral esential in metabolizarea glucidelor si deci controlarea nivelului glicemiei. Il gasiti ca supliment alimentar la farmacii si magazine naturiste. Pentru rezultate eficiente consultati un medic nutritionist.

Faceti plimbari dupa masa de seara daca va incadrati in tiparul vanatorului. Faceti sport dimineata. Persoanele grase pun o presiune mare asupra articulatiilor, tind sa retina apa si sa aiba vene varicoase. Folositi ciorapi medicinali.

Sportul in apa, inotul si strechingul ajuta si ele sa scapam de colaceii de pe burta.

Sursa



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies