Vrei sa se indragosteasca de tine nebuneste? Iata 3 trucuri la care sa apelezi

Vrei sa se indragosteasca de tine nebuneste? Iata 3 trucuri la care sa apelezi
Vrei sa se indragosteasca de tine nebuneste? Iata 3 trucuri la care sa apelezi

Barbatii prefera un anumit tip de femeie si nu se uita numai la fizic. Dupa ce trece de trasaturile dragute va cauta alte atuuri de care sa se lege.

Cu cat mai senzuala, cu atat mai bine

Nu este de ajuns sa fii numai gospodina desavarsita, ci trebuie sa cunosti arta unei amante in dormito. Astfel, pe langa calm, rabdare si alte valori emotionale, o femeie ideala trebuie sa emane senzualitate prin toti porii.

Inteligenta ta il va cuceri

Un barbat este atras de femeile inteligente, cu aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana.

Trebuie sa ai o replica inteligenta la fiecare vorba rostita de el si sa il privesti mere in ochi atunci cand vorbesti.

O femeie care il sustine il va atrage imediat

Barbatii sunt niste copii mai mari, asa ca ei cauta o femeie care sa ii sustine. Trebuie sa fii mereu langa el, sa i asculti si sa ii dai putere prin vorbele tale duioase.
Invata putin din ceea ce face el si cauta sa ii dai un sfat bun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies