Vrei sa slabesti cat mai repede pentru a arata bine in vacanta? Consuma aceste alimente

Vrei sa slabesti cat mai repede pentru a arata bine in vacanta? Consuma aceste alimente
Vrei sa slabesti cat mai repede pentru a arata bine in vacanta? Consuma aceste alimente

Exista cateva alimente care accelereaza metabolismul si astfel te ajuta sa scapi mai usor de kilogramele in plus.

Semintele de canepa- sunt surse bogate de acizi grasi omega- 3 si omega-6 care imbunatatesc circulatia sanguina si impulsioneaza accelerarea metabolismului. De asemenea, semintele de canepa reduc inflamatiile.

Untul de migdale- acest preparat are indicele glicemic foarte scazut ceea ce inseamna ca mentine constant nivelul zaharului din sange. Acest lucru este esential deoarece zaharul din sange poate incetini metabolismul.

Mandarinele- studiile au demonstrat ca mirosul de citrice reduce nivelul cortizolului, hormonul stresului ceea ce inseamna ca nu esti atat de predispusa consumului de produse bogate in zahar care dau peste cap metabolismul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Frunzele de kale- contin foarte multe fibre si proteine care dau senzatia de satietate fara sa deregleze nivelul zaharului din sange si implicit metabolismul.

Apa de nuca de cocos- este un aliment foarte hidratant. Deshidratarea poate duce la incetinirea metabolismului.

Sursa  www.redbookmag.com

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies