Vrei sa slabesti cateva kilograme? Uite de ce nu e indicat sa renunti la paine

Vrei sa slabesti cateva kilograme? Uite de ce nu e indicat sa renunti la paine
Vrei sa slabesti cateva kilograme? Uite de ce nu e indicat sa renunti la paine

Nutritionista Vera Daghie sustine ca atunci cand tinem o dieta nu trebuie sa renuntam complet la paine.

 

Vera Daghie a explicat pentru ziarul Ring care sunt regulile de baza ale unei diete de succes si care sunt greselile pe care le facem atunci cand dorim sa slabim.
"Orice dieta de succes incepe cu setarea unor obiective realiste, care se pot integra usor in ritmul dumneavoastra cotidian. Nu va suprasolicitati organismul si nu va impuneti restrictii alimentare drastice. Curele de slabire «fulger» pot avea efecte vizibile rapide, dar modifica metabolismul si poate aparea efectul yo-yo specific dietelor hipocalorice.
Aveti nevoie de rabdare pentru a slabi treptat, sanatos si frumos, fara ca pielea sa-si piarda elasticitatea", explica nutritionista Vera Daghie.
Nu excludeti un aliment de baza In timpul dietelor, si nu numai, este indicat sa consumati cât mai putina pâine sau alti carbohidrati. "Insa nu trebuie sa excludeti pâinea. Este un aliment de baza. In plus, doua felii de pâine integrala nu va vor afecta silueta.
Organismul are nevoie si de fainoase, care asigura o concentratie importanta de proteine, glucide, lipide si minerale", sustine nutritionista. Cina, obligatorie Multe persoane cred ca vor slabi spectaculos daca renunta la masa de seara, insa rationamentul este gresit. "Daca alegem corect orele de masa si alimentele, cina nu devine inamicul siluetei. Ideale pentru cina sunt tonul, somonul sau sardinele, carnea de pui si de curcan, fileurile de peste, nucile, orezul brun sau chiar si pastele din cereale integrale", explica dr.
Daghie.
"Pentru a sprijini lupta cu kilogramele in plus si pentru a evita oscilatiile nedorite de greutate foarte comune dietelor care nu sunt realizate corect, puteti recurge la Pagosten- o combinatie inovatoare intre inulina si penta-acetil-glucoza. Poftele alimentare si apetitul se reduc, iar tranzitul intestinal se va normaliza", sustine nutritionista.

Vera Daghie a explicat pentru ziarul Ring care sunt regulile de baza ale unei diete de succes si care sunt greselile pe care le facem atunci cand dorim sa slabim. 



"Orice dieta de succes incepe cu setarea unor obiective realiste, care se pot integra usor in ritmul dumneavoastra cotidian. Nu va suprasolicitati organismul si nu va impuneti restrictii alimentare drastice. Curele de slabire «fulger» pot avea efecte vizibile rapide, dar modifica metabolismul si poate aparea efectul yo-yo specific dietelor hipocalorice. Aveti nevoie de rabdare pentru a slabi treptat, sanatos si frumos, fara ca pielea sa-si piarda elasticitatea", explica nutritionista Vera Daghie.


Nu excludeti un aliment de baza In timpul dietelor, si nu numai, este indicat sa consumati cât mai putina pâine sau alti carbohidrati. "Insa nu trebuie sa excludeti pâinea. Este un aliment de baza. In plus, doua felii de pâine integrala nu va vor afecta silueta. Organismul are nevoie si de fainoase, care asigura o concentratie importanta de proteine, glucide, lipide si minerale", sustine nutritionista. Cina, obligatorie Multe persoane cred ca vor slabi spectaculos daca renunta la masa de seara, insa rationamentul este gresit.
"Daca alegem corect orele de masa si alimentele, cina nu devine inamicul siluetei. Ideale pentru cina sunt tonul, somonul sau sardinele, carnea de pui si de curcan, fileurile de peste, nucile, orezul brun sau chiar si pastele din cereale integrale", explica dr. Daghie.

"Pentru a sprijini lupta cu kilogramele in plus si pentru a evita oscilatiile nedorite de greutate foarte comune dietelor care nu sunt realizate corect, puteti recurge la Pagosten- o combinatie inovatoare intre inulina si penta-acetil-glucoza.
Poftele alimentare si apetitul se reduc, iar tranzitul intestinal se va normaliza", sustine nutritionista.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies