Vrei sa slabesti eficient? Inlocuieste micul dejun cu o combinatie absolut inedita,dar eficienta: cafea cu unt!

Vrei sa slabesti eficient? Inlocuieste micul dejun cu o combinatie absolut inedita,dar eficienta: cafea cu unt!
Vrei sa slabesti eficient? Inlocuieste micul dejun cu o combinatie absolut inedita,dar eficienta: cafea cu unt!

Daca 2014 a fost anul dietei Paleo, la inceput de 2015 nutritionistii americani vin cu un truc pentru slabit destinat celor care nu au pofta de mancare de dimineata sau care nu vor sa manance micul-dejun de teama ca se vor ingrasa.

Este vorba despre cafeaua cu unt.

Dave Asprey, americanul care a inventat aceasta reteta a folosit chiar el acest truc in fiecare dimineata, in lupta cu cele 36 kilograme pe care a reusit sa le dea jos. Ideea i-a venit in urma unei calatorii in Tibet unde dupa o zi istovitoare de trekking, i-a fost oferit un ceai cu lapte de iac.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Asprey a inlocuit ceaiul cu cafea si a denumit-o “cafeaua antiglont” pentru ca, spune

el in brosurile de promovare, aceasta bautura ce contine 460 calorii de cafea, unt si ulei se presupune ca ajuta la pierderea in greutate, la cresterea energiei si la o mai buna putere de functionare a creierului persoanei care o bea. Astfel inlocuieste un mic-dejun copios.

Se spune despre cafeaua combinata cu unt ca ne-ar mentine in forma intreaga zi si ne-ar ajuta sa evitam senzatia de foame de la ora 10.

Cafeina ne tine treji, grasimea din unt ne asigura energia necesara, iar in varianta originala este adaugat si ulei de cocos sau palmier, care e usor absorbit de organism. Untul combate pofta de mancare si ii furnizeaza creierului nutrimentele necesare pentru functionarea la capacitate maxima.

Pentru a fi eficienta, trebuie sa adaugati in fiecare cana de cafea bio proaspat macinata(nu orice cafea!), 80 grame de unt natural nesarat.

Asta inseamna 3 linguri pline! Da, linguri, nu lingurite!
Vegetarienii pot inlocui untul cu unt de cocos sau palmier.
Sursa: www.dcnews.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies