Vrei sa slabesti? Iata cum se face maioneza fara ulei

Vrei sa slabesti? Iata cum se face maioneza fara ulei
Vrei sa slabesti? Iata cum se face maioneza fara ulei

Cui nu-i place maioneza? Este un preparat delicios, care merge de minune in diverse salate, dar se potriveste si ca un sos pentru diverse tipuri de mancaruri.

Cu toate ca are un gust deosebit, unii oameni o evita deoarece contine ulei care nu este benefic pentru sanatate si pentru silueta. Dar nu te ingrijora pentru ca maioneza se poate face si fara ulei si oese la fel de gustoasa

Ingrediente:

- 1 galbenus de ou fiert tare

- 1 galbenus crud

- 1 lingurita mustar simplu

- 4-5 linguri branza de vaci

- sare dupa gust

Mod de preparare:

Mixeaza la viteza maxima galbenusurile cu mustarul, apoi, dupa

ce s-a omogenizat compozitia, adauga si branza de vaci, lingura cu lingura. Mixeaza la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Sareaza dupa gust si amesteca din nou.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies