Vrei să slăbeşti şase kilograme în şase săptămâni, fără să te înfometezi? Specialiştii de învaţă cum!

Vrei să slăbeşti şase kilograme în şase săptămâni, fără să te înfometezi? Specialiştii de învaţă cum!
Vrei să slăbeşti şase kilograme în şase săptămâni, fără să te înfometezi? Specialiştii de învaţă cum!

Specialiştii te învaţă cum să îţi pregăteşti silueta pentru mare! Uite ce ai de făcut!

Masa îndestulată de Paște, în special după o perioada de post, alături de lipsa activității fizice din aceste zile libere, se traduce, de cele mai multe ori, prin kilograme depuse în foarte scurt timp.

Citeste si: Cum să prepari prăjitura "Banana split" cu banane caramelizate şi cremă de brânză, FĂRĂ COACERE!

Citeste si: Iulia Albu, apariție șocantă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Toată lumea s-a uitat la ea atunci când a ajuns

Nu e de mirare că majoritatea celor care pățesc așa ceva vor soluții rapide de a reveni în formă după sărbători, mai ales că vacanța de vară bate la ușă, iar la plajă silueta trebuie să fie impecabilă.

Antrenorul unui centru de transformare unde au slăbit mii de bucureșteni în ultimii ani prin sport și dietă, ne oferă principalele ponturi de care să ținem cont atunci când vrem să revenim în formă după mesele îndestulate de Paște.

 

"Este foarte important să fii conștient că totul depinde de deciziile tale, de puterea ta de a te ține de un program care te va aduce în forma dorită. Odată ce ai acest target, respectă toți pașii necesari. Este vorba, până la urmă, atât de modul în care arăți, fapt ce îți va aduce o mai mare încredere în sine, cât și de sănătatea ta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Pentru a topi depozitele de grăsime și a ajunge să ai un corp tonifiat e nevoie să faci exerciții fizice eficiente, să știi ce, cât și cum să mănânci și să îți organizezi programul zilnic astfel încât organismul să aibă timp de odihnă și recuperare.

Citeste si: Mihaela Popescu a recunoscut că are o relaţie cu Cosmin de la Exatlon! ”Suntem împreună! Ne-am apropiat cu adevărat!”

 

Acestea sunt câteva din regulile de bază pe care să le urmezi:

 

  1. Nu te înfometa! Ca să slăbești și să menții apoi o siluetă armonioasă nu trebuie să ții diete drastice.
    Înfometarea agresează organismul, îl privează de nutrienții necesari, dezechilibrează. 

 

  1. Învață ce alimente să consumi și cum să le combini pentru a te hrăni corect și a nu afecta digestia și a stimula depunerile de grăsime. 

Reține că o masă corectă trebuie să conțină proieine, grăsimi sănătoase și legume.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Stai departe de produsele procesate, de dulciuri, de dressing-uri pentru salate.

 

  1. Hidratează-te corespunzător. E nevoie zilnic de un litru de apă la 25 de kilograme din greutatea noastră. Daca avem 50 de kilograme, atunci doi litri sunt necesari. Dacă avem 75 de kilograme, trei litri sunt necesari. Bea câte un pahar cu apă la interval de o oră. Nu consuma sucuri acidulate, alcool, nici freshuri din comerț pentru că ele conțin mult zahăr.

 

  1. Odihnește-te. Chiar dacă ai un program încărcat la serviciu și ești stresat, este foarte important să acorzi o deosebită atenție somnului și să îți creezi un program fix de odihnă. Culcă-te la 11 seara și dormi până la şapte dimineața, dacă e posibil.

 

  1. Fii mai activ zi de zi. Când nu ajungi la sală, fă mișcare și când ești la birou. Nu sta ore în șir pe scaun. Ridică-te des, fă pauze, urcă și coboară scări, dacă e posibil fă genuflexiuni, fandări, flotări. Mușchii tai au nevoie să fie activați, iar metabolismul pornit.

 

  1. Mergi la antrenamente circuit de grup. Sunt cele mai motivante și cele mai eficiente. Îți faci și prieteni, socializezi, nu ești tentat să renunți așa cum se întâmplă dacă ai abonament la săli de forță. Antrenamentele  tocmai de aceea sunt eficiente. În șase săptămâni dai jos şase kilograme într-un mod sănătos și cu rezultate pe termen lung, îmbinând sportul cu nutriția.

 

  1. Fă exerciții fizice care dau rezultate. Apelează la un antrenor specializat care îți va recomanda planul de antrenament eficient în cazul tău. Dacă ai pus grăsime pe abdomen, este bine de știut ca ea nu dispare făcând abdomene. Putem obține astfel doar o tonifiere de moment și să pară că avem talia mai suplă. Însă adevărul este altul- țesutul adipos este eliminat atunci când sunt activate și folosite mai multe grupe musculare în acelasi timp, pe o perioada cât mai îndelungată.


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce a cerut Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Vă iartă...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies