Vrei sa slabesti si sa scapi de aripioare? Fa acest exercitiu simplu

Vrei sa slabesti si sa scapi de aripioare? Fa acest exercitiu simplu
Vrei sa slabesti si sa scapi de aripioare? Fa acest exercitiu simplu

Aripioarele (muschii oblici) sunt adesea ignorate, de aceea grasimile se depun mai usor in aceasta zona. Sunt foarte inestetice si chiar dau batai de cap.

Daca te-ai saturat sa vezi cum ies peste talia pantalonilor, tot ce trebuie sa faci este sa sari coarda! Vremea tine cu noi, asa ca nu ai niciun motiv sa nu te distrezi cu prietenii, copiii sau singur in camera ta.

Vibratiile generate de sarituri se vor propaga in special in zona abdomenului, astfel ca aripioarele vor incepe sa dispara din jurul taliei.

Este o metoda foarte eficienta de ars calorii – daca reusesti sa sari timp de o ora, poti consuma pana la 1000 de kilocalorii.



Ajuta la tonifierea intregului organism, deoarece implica toata musculatura organismului.

Incepe prin a sari cate 5 minute, de 2-3 ori pe saptamana. Treptat si cu perseverenta, vei ajunge sa sari chiar si 20-30 de minute de cateva ori pe saptamana.

Este un exercitiu pe care il poti face oriunde, in casa, afara, in concediu, nu ai nevoie decat de o pereche de incaltaminte sport si o coarda care poate fi usor de luat in bagaj.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies