Vrei sa stii care este destinul tau? Afla ce spune ora nasterii despre tine!

Vrei sa stii care este destinul tau? Afla ce spune ora nasterii despre tine!
Vrei sa stii care este destinul tau? Afla ce spune ora nasterii despre tine!

Ora la care te-ai nascut iti defineste personalitatea. Iata ce spune despre tine!

Orele 00:00- 2:00

Daca te-ai nascut in acest interval orar inseamna ca esti dornica sa inveti cat mai multe lucruri noi. Ai o minte ascutita si pareri bine stabilite.

Orele 2:00- 4:00

Esti genul de persoana care vrea sa se bucure de confort, indiferent cat de greu iti este sa-l obtii. Daca nu ai parte de el fara prea mult efort, esti gata sa muncesti pentru a avea tot ce-ti doresti.



Orele 4:00- 6:00

Esti un lider innascut, motiv pentru care cel mai probabil vei ajunge intr-o functie de conducere. Iti place sa dictezi si sa-i controlezi pe ceilalti.

Orele 6:00- 8:00


Daca te-ai nascut in acest interval orar, afla ca esti o persoana misterioasa, sensibila, insa extrem de puternica. Reusesti sa treci peste toate obstacolele, indiferent de natura lor.


Orele 8:00- 10:00


Esti o persoana sociabila, foarte diplomata si politicoasa. Aceste trasaturi de caracter te ajuta sa-ti construiesti o imaginea mult dorita, extrem de importanta pentru viata ta profesionala.

Orele 10:00- 12:00

De cele mai multe ori, esti o fire calculata, insa din cand in cand devii o femeie lipsita de scrupule. Cu toate acestea, stii cand si cum trebuie sa profiti de sansele care iti ies in cale.


Orele 12:00- 14:00


Trasatura care te caracterizeaza cel mai bine este spiritul aventurier.Esti o fire energica, motiv pentru care simti nevoia sa fii tot timpul in miscare. Nu iti plac oamenii banali, care traiesc dupa un anumit tipar.

Orele 14:00- 16:00

Esti o persoana impulsiba si actionezi, de cele mai multe ori, pe baza instinctului. Insa, nu tot timpul este bine sa rezolvi astfel situatiile care iti ies in cale.


Orele 16:00- 18:00


Iti place sa-ti traiesti viata la maximum, sa te bucuri de tot ce te-nconjoara si sa te indragostesti. Insa, in momentele in care cei din jur te dezamagesc, suferi foarte mult fiindca pui totul la suflet.

Orele 18:00- 20:00

Optimismul este cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine. Poti sa faci ziua mai buna oricui doar cu un singur zambet.
Infrunti cu mult curaj obstacolele care-ti ies in cale si esti o fire foarte altruista.

Orele 20:00- 22:00

Daca vrei sai ai parte de un trai bun, trebuie sa stii cum sa valorizezi faptul ca esti un bun lider. Uneori, insa, ai momente in care esti usor despresiva si nimeni nu-ti mai intra in voie.

Orele 22:00- 00:00

Esti mereu in centrul atentiei, ceea ce iti place la nebunie.
De aceea, ai impresia ca totul ti se cuvine, insa aceasta atitudine nu-ti prinde prea bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies