Vrei sa stii cat de fericit este alaturi de tine? Iata ce spun astrele!

Vrei sa stii cat de fericit este alaturi de tine? Iata ce spun astrele!
Vrei sa stii cat de fericit este alaturi de tine? Iata ce spun astrele!

Partenerul tau nu este atat de comunicativ pe cat ai vrea, insa ti-ai dori sa stii cat de fericit este in relatie? Iata cum iti poti da seama de acest lucru, in functie de semnul astral sub care s-a nascut.

Berbec- Barbatul nascut in zodia Berbec este lipsit de viata si spune ca se simte obosit cand este nefericit.

Taur- Nativul din zodia Taur se straduieste sa-si ascunda sentimentele de nefericire, fiindca este comod cand vine vorba de rezolvarea problemelor in cuplu.

Gemeni- Daca barbatul Gemeni nu mai este comunicativ, inseamna ca ii lipseste ceva in relatie si ca este mai mult nefericit decat fericit.

Rac- Cand nu este fericit in relatia pe care o are, barbatul Rac isi cauta linistea in alta parte. Insa, acest lucru nu inseamna neaparat ca te insala- poate avea alte hobby-uri individuale.

Leu- Daca nu mai este fericit in relatie, barbatul Leu devine tot mai egoist, mai certaret si mai ingamfat. Reprosurile sunt un semn ca ii lipsesc montele de fericire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fecioara- Barbatul Fecioara incepe sa faca mici schimbari in viata lui cand isi doreste, de fapt, o schimbare in viata amoroasa.

Balanta- Cand nu este multumit de relatia in care este implicat, barbatul Balanta devine tot mai ganditor si mai absent.

Cu greu il faci sa vorbeasca despre problemele pe care le are.

Scorpion- Barbatul Scorpion reuseste destul de bine sa-si ascunda nefericirea, dar exista un semn care iti spune ca ceva se intampla cu el- nu mai este atat de pasional in pat pe cat era altadata.

Sagetator- Daca vrei sa-ti dai seama cat de fericit este barbatul Sagetator langa tine trebuie sa-i urmaresti cu atentie comportamentul.

Daca iti cauda nod in papura inseamna ca este nemultumit.

Capricorn- Daca este de parere ca aveti probleme in relatie, barbatul Capricorn va incerca sa te evite sau, din contra, sa se comporte mult mai frumos ca de obicei.

Varsator- Barbatul Varsator incearca sa-si evite cat mai mult partenera daca este nefericit si cu cat problemele sentimentale se accentueaza, cu atat devine mai distant si abatut.

Pesti- Nativul nascut in zodia Pesti devine trist, dar si nervos atunci cand este nemultumit de relatia in care se afla. Cu toate acestea, este dispus sa-si rezolve problemele sentimentale.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies