Vrei sa stii daca esti intr-adevar fericita! Vezi daca obisnuiesti sa faci aceste lucruri!

Vrei sa stii daca esti intr-adevar fericita! Vezi daca obisnuiesti sa faci aceste lucruri!
Vrei sa stii daca esti intr-adevar fericita! Vezi daca obisnuiesti sa faci aceste lucruri!

Ti s-a intamplat sa fii intrebata cat de fericita esti insa nu ai stiut ce sa raspunzi? Uite care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le incluzi in rutina ta zilnica daca ai fi fericita.

Savurezi orice ti se-ntampla- Daca obisnuiesti sa savurezi orice experienta la care iei parte, fie ca este mai putin placuta, inseamna ca ai o gandire pozitiva si ca inveti lucruri din toate situatiile la care iei parte.

Nu te compari cu alte persoane- A fi fericit si multumit cu ceea ce esti inseamna ca nu trebuie sa te compari cu alte persoane.

Pur si simplu te bucuri de ceea ce esti!

Esti recunoscatoare- Chiar daca nu ai tot ce ai vrea, esti tot timpul recunoscatoare pentru ce ai primit pana acum. Un studiu realizat la Universitatea din California arata ca persoanele care sunt recunoscatoare, chiar si pentru lucrurile marunte, sunt cu 25% mai fericite decat cei care nu fac acest lucru.

Nu esti atasata de trecut- Ca sa fii fericita trebuie sa lasi trecutul in urma si sa te bucuri de lucrurile care ti se-ntampla in prezent.


Meditezi-
Din cand in cand este sanatos sa-ti golesti mintea de toate gandurile si sa te relaxezi. Astfel, elimini stresul si tensiunile nervoase si vei fi mult mai fericita.

Ai o definitie a fericirii- O persoana care este multumita si implinita cu ceea ce este poate sa defineasca in cateva vorbe ce inseamna pentru ea fericirea.

Esti inconjurata de persoane fericite
- O persoana optimista trebuie sa aiba in jurul ei persoane care au aceeasi stare de spirit.


Esti vesela- A fi fericit inseamna sa fii vesel, plin de viata. Tu esti asa? Daca da, inseamna ca stii sa treci prin viata cu zambetul pe buze si faci fata cu brio provocarilor de zi cu zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sfatul zilei din 16 iulie 2024. O zodie are experiențe mai plăcute

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies